Social

Bețivi și drogați la volan, peste tot în județ

Polițiștii timișeni au depistat în județul Timiș mai multe persoane bănuite de comiterea unor infracțiuni rutiere. Au fost întocmite dosare penale.

În data de 26 martie, în jurul orei 19:10, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Periam, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 23 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive (canabis și amfetamină), acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

În data de 27 martie, în jurul orei 00:05, polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Timișoara au depistat, pe strada Pestalozzi din Timișoara, un bărbat, în vârstă de 43 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.93 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Tot pe 27 martie, în jurul orei 10:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Lenauheim, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 29 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că bărbatul se afla sub influența substanțelor psihoactive (MPB), acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Duminică, în jurul orei 15:20, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control, în localitatea Lovrin, din județul Timiș, un autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 20 de ani. În urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive (canabis și amfetamină), acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”.

Ieri seara, în jurul orei 19:30, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Timișoara, în timp ce se aflau în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe strada Ovidiu Cotruș din municipiul Timișoara, au efectuat semnal regulamentar de oprire unui autoturism condus de un bărbat, în vârstă de 23 de ani, acesta neconformându-se și continuându-și deplasarea. Polițiștii au procedat la urmărirea autoturismului pe mai multe străzi din municipiu, reușind oprirea acestuia pe strada Paul Morand. În urma verificărilor efectuate în baza de date, a reieșit că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării cu aparatul Drugtest, a rezultat că tânărul se afla sub influența substanțelor psihoactive (MPB), acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice.

Totodată, asupra acestuia ar fi fost găsite mai multe pachețele din staniol ce conțineau o substanță verde-olive, o țigaretă confecționată artizanal, 2 pastile de culoare galbenă și mai multe pliculețe cu substanțe albă și gălbuie cristalinizate.

Bărbatul de 23 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infrațiunilor de „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără a deține permis de conducere”și „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența substanțelor psihoactive”, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Timiș.

Astăzi, în jurul orei 01:35, polițiștii din cadrul Secției 2 Poliție Timișoara au depistat, pe bulevardul Vasile Pârvan, din municipiul Timișoara, un bărbat, în vârstă de 31 de ani, care a condus un autoturism, sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, acesta fiind condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele conducătorului auto, a fost întocmit un dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Anunţ exproprieri Moşniţa Nouă

Avand in vedere Hotararea nr. 223 din 25.09.2023 emisa de Consiliul Local al Comunei Moșnița…

2 ore ago

Dispensar uman modern pentru locuitorii din Ghiroda

Vineri, 17 mai, la Ghiroda s-a făcut recepția la Dispensarul Uman Ghiroda ,,Dr. Grațian Miclăuș’’.…

2 ore ago

La Moşniţa Nouă a fost recepţionată lucrarea de extindere rețelei de canalizare

Reţeaua de canalizare din Moşniţa Nouă a fost executată cu fonduri europene, prin Programul Operaţional…

2 ore ago

Primul tramvai galben produs de turcii de la Bozankaya a ajuns la Timișoara. Vedeți cum arată/Foto

În perioada următoare, pe șinele de tramvai ale Timișoarei va apărea primul tramvai nou produs…

2 ore ago

Tech Talks by UPT – „AI for Humanity” a ajuns la final. Un eveniment de excepţie cu un succes răsunător

Unul din cele mai aşteptate şi memorabile evenimente organizate sub tutela UPT a ajuns la…

3 ore ago