Politica

Liderul PNL Timiş, Alin Nica, umilit (din nou) de omologul său PSD-ist, Alfred Simonis. Faza pe ITM Timiş

PSD Timiş le-a dat o nouă “ţeapă” celor din PNL Timiş. Atfel, social-democraţii le-au oferit liberalilor funcţia de director al ITM Timiş, pentru ca apoi ministrul Muncii să-i prelungească mandatul PSD-istului Pavel Kasai.

Liberalii timişeni conduşi Alin Nica au devenit pe zi ce trece un sac de box pentru cei din PSD Timiş. Nu trece aproape o săptămână în care social-democraţii să nu-i umilească pe liberali, mai ales în privinţa numirilor în instituţiilor deconcentrate. De altfel, aceste numiri au provocat mai multe scandaluri în PNL Timiş, lui Alin Nica fiindu-i imputate continuele cedări în faţa PSD-iştilor. Nu mai departe decât vineri, de exemplu, fostul primar al comunei Cenei, Gabriel Ilaş a fost schimbat din funcţia de director al Direcţiei Agricole cu PSD-ist, nefiindu-i asigurat niciun alt post.

O ultimă întâmplare de acest gen a fost însă chiar monumentală. Astfel, PNL a primit de la de PSD poziţia de director la ITM (Inspectoratul Teritorial de Muncă) Timiş, la schimb cu ISCTR. Instituţia este condusă de mai bine de un deceniu de PSD-istul Pavel Kasai, aflat în prag de pensionare. La puţin timp însă de la acest “cadou” al social-democraţilor, lui Pavel Kasai i-a fost prelungit mandatul în fruntea instituţiei cu un an, perioadă în care liberalii nu-şi pot numi omul. S-a întâmplat chiar la mijlocul săptămânii care se încheie astăzi.
“Noi le-am dat funcţia, dar ce să facem dacă ministrul i-a prelungit mandatul?”, ne-a spus un lider PSD Timiş. De menţionat că ministrul de resort este PSD-istul Marius Budăi.

 

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Jurnal de campanie (10). Sub privirile “candidaţilor” Vlad Ţepeş şi Mihai Viteazul, gloatele AUR şi-au scos arsenalul de campanie

Prima zi de campanie electorală, sau mai precis spus prima noapte, a adus şi prima…

2 ore ago

„Politehnica Timișoara – Un pas spre viitorul tău!”, un eveniment de succes cu peste 1000 de participanţi, a ajuns la final

Emoţii, competivitate, premii şi mulţi participanţi la un eveniment de marcă organizat anual de UPT.…

2 ore ago

Horticultura continuă lucrările de întreținere în cimitirele pe care le administrează

Angajaţii societăţi Horticultura continuă lucrările de întreținere în cele două cimitire pe care le administrează,…

4 ore ago

Primarul comunei Şag, Flavius Roşu, apel pentru fair play în campania electorală

Mare favorit pentru a câştiga un nou mandat de primar al comunei Şag, Flavius Alin…

4 ore ago

Expoziție cu peste 300 de caricaturi și lucrări umoristice poate fi admirată în Iulius Town

În acest final de săptămână, în Iulius Town, sunt așteptați iubitorii de satiră, care vor…

5 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 11 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 11.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

6 ore ago