Politica

Cristian Moș nu a decis dacă vrea să fie președintele CJ Timiș. Competiția din USR va decide

Actualul vicepreședinte al Consiliului Județean Timiș, reprezentantul USR Timiș, Cristian Moș, spune că nu știe în acest moment dacă va candida sau nu la funcția supremă din administrația județeană. Totodată, el susține că filiala Timiș a partidului este în continuare cea mai importantă din țară, chiar și după plecarea sa de pe postul de președinte al acesteia.

Ce rezervă viitorul pentru Cristian Moș în administrația locală nu știe nici chiar acesta. El spune că nu are deocamdată niciun plan pentru viitoarele alegeri, adăugând că dacă va candida se va supune votului colegilor.

„Nu mi-am făcut niciun plan până în clipa de față. Îmi doresc să văd ce pot realiza în această perioadă, după aceea vor decide. În cadrul USR Plus este acea competiție internă care va avea loc și vom vedea atunci. Cine este desemnat de partid acela va fi candidat, dar în clipa de față ceea ce îmi doresc este să avem rezultate să arătăm cetățenilor ceea ce am făcut”, a spus Cristian Moș, în cadrul unei emisiuni a postului local de televiziunea Telenova.

În ceea ce privește conducerea filialei locale, Moș a evitat să comenteze modul în care Dominic Fritz se ocupă de aceasta, spunând doar că a el ar fi decis să se retragă pentru a face treabă în adinistrație.

”Nu pot să zic că USR era mai pe val în momentul în care eu eram președinte, pentru că nu eu singur eram președinte, eram o echipă. În momentul în care nu eram la guvernare, în administrație, lumea se aștepta să fim acel partid disident, probabil mulți se așteptau să se schimbe de azi pe mâine, ceea ce nu se poate. Doresc să vadă rezultatele la finalul mandatului și atunci să decidă. Ca filială USR Plus Timiș cred, încă, că este cea mai puternică filială din țară, vom vedea acest lucru la alegerile viitoare. Am decis să mă retrag pentru a face treaba în administrație”, a mai mențonat Moș.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Proclamație de deziobăgire pe moșia boierului Alfred

Mai mulți primari liberali din Timiș au scris o lăcrămație către conducerea județeană, președintelui interimar…

52 de minute ago

Începând de mâine strada Palmierilor se va închide pentru executarea unor lucrări

În perioada 21 mai – 4 iunie, între orele 8,30 – 18,00, traficul rutier va…

O oră ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 20 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 20.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

2 ore ago

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

16 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

19 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

19 ore ago