Politica

PNL Timiș îl susține pe Cosmin Tabără: Rămâne reperul de normalitate într-o instituție împinsă în haos

Amenințat cu trecerea la un rol pur decorativ, viceprimarul Cosmin Tabără va vota în continuare în interesul poporului i nu la comanda USR, ne anunță, la ceasuri târzii de seară, după plenul CL Timișoara, Partidul Național Liberal. Oficialul liberal are susținerea totală a partidului chiar pentru că reprezintă un reper de normalitate într-o instituție condusă incoerent, mai anunță formațiunea.

Amenințările lansate marți https://debanat.ro/2022/05/viceprimarul-liberal-al-timisoarei-anuntat-ca-ar-putea-ramane-fara-obiectul-muncii-fritz-ii-cere-voturile-pentru-proiectele-lansate-de-administratie_368374.html de primarul Dominic Fritz arată imaturitate din partea acestuia. În ceea ce privește USR, partidul ”se acomodează” cu ideea că nu deține adevărul absolut.
Tocmai fiindcă primarul usr-ist și viceprimarul usr-ist al municipiului Timișoara dau dovadă repetată de incoerență administrativă și lipsă de viziune, îl susținem pe Cosmin Tabără să rămână reperul de normalitate într-o instituție împinsă în haos. Amenințarea cu posibila retragere a unor atribuții ale viceprimarului Tabără este oglinda nivelului infim de înțelegere și a imaturității nu doar administrative a lui Dominic Fritz. Știm că USR încă se acomodează cu ideea că nu stăpânește adevărul absolut, de aceea îi tratăm cu blândețe și avem răbdare. Din păcate pentru ei, timișorenii nu mai au răbdare și vor rezultate”, anunță PNL Timiș.
Organizația politică oferă chiar și o listă cu realizările administrative ale colegului lor.
Viceprimarul liberal Cosmin Tabără s-a ocupat de baza sportivă de pe strada Costică Rădulescu, de stadionul cu 10.000 de locuri și de deblocarea spitalului balneo, a spitalului ORL și a buncărului de la Municipal, a Legii 15. Viceprimarul usr-ist Ruben Lațcău contorizează pe bandă rulantă amenzi, vizite DNA și din partea Poliției Economice. În acest context, cel mai înțelept pentru orașul Timișoara ar fi ca primarul Dominic Fritz, cel cunoscut drept primarul Zero Proiecte, să intervină cât mai puțin și să lase oamenii care știu administrație publică să își facă treaba în Primărie”, mai spun cei de la PNL Timiș.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

9 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

10 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

12 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

13 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

14 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

18 ore ago