Politica

Robu îi pune o nouă etichetă lui Fritz: Pionul de Grupuri de Interese Oculte (PGIO)

Fostul primar Nicolae Robu îşi contiuă războiul cu succesorul său,Dominic Fritz, fără a primi însă replici. După ce i-a pus, de-a lungul timpului, mai multe etichete, precum şarlatan “zero proiecte”, minicinos, “neromân”, impostor etc, Robu l-a denumit, mai nou, pe Fritz “Pionul de Grupuri de Interese Oculte (PGIO)”.

De altfel, e o revenire la vechi acuze, în care fostul primar sugera că în spatele lui Fritz s-ar fi coalizat tot felul de oculte mondiale şi servicii secrete care l-au şi ajutat să câştige Primăria Timişoara. Nicolae Robu a pus noua etichetă într-o postare pe Facebook, în contextul reabilitării Fântînei cu Peşti, acolo unde Fritz a acuzat că o firmă liberală a tergiversat mult lucrările. Şi atât de mult i-a plăcut lui Robu noua găselinţă, încât a repetat-o de patru ori într-o singură postare.

“Pionul de Grupuri de Interese Oculte (PGIO) Dominic Samuel Fritz, ajuns Primar -supranumit PRIMARUL ZERO PROIECTE-, disperat că peste tot pe unde merge în Timișoara, se ia lumea rău de tot de el pt ce-a făcut orașului, aruncă zi de zi cu fumigene! Orașul stă de atâta vreme cu Piața Victoriei văduvită de Fântâna cu Pești, iar el se umflă în pene că va penaliza firma, ca și cum ar fi cine știe ce ispravă că face asta după aproape doi ani de inacțiune! Mai mult, ca să pară și mai viteaz, adaugă și că firma e cu pedigri liberal! Domnule Pion de Grupuri de Interese Oculte (PGIO), cu mine ca Primar, firmele n-au fost selectate după orientarea politică a patronilor! (…)

Dar ia spune-ne, d-le Pion de Grupuri de Interese Oculte (PGIO) -îți spun repetat așa, pt că Primar nu ești, nici după lege, nici după conduită!-, cine te-a împiedicat pe dumneata, de aproape doi ani de când ești Primar, să sancționezi respectiva firmă dacă nu-și face treaba?! Îți spun eu cine: incompetența și nepăsarea de oraș! Își poate cineva închipui că lucrurile s-ar fi întâmplat la fel cu mine ca Primar?! Sunt convins că nu!

Deci, să-ți fie rușine pt ce faci orașului nostru, d-le Pion de Grupuri de Interese Oculte (PGIO)! În toată istoria sa, NIMENI nu i-a făcut atâta rău și pt asta vei plăti, te asigur eu! Țara asta nu e colonia nimănui, cum o consideri tu, ea are legi, are instituții și vei simți asta așa cum meriți, sunt convins!”, a scris Robu.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

3 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

4 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

5 ore ago

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

7 ore ago

STPT oferă în noaptea de Înviere curse speciale, după un orar prelungit, pe mai multe rute de tramvai

În Noaptea de Înviere, programul de circulație a mijloacelor de transport va fi prelungit pentru…

8 ore ago

Cât e chiria pentru un apartament în zonele din Timișoara. Cetate, cel mai scump cartier, Buziașului cel mai ieftin

Cererea pentru închirierea de locuințe la Timișoara este în creștere cu cinci procente. Prețurile pornesc…

8 ore ago