Politica

A murit fostul senator PSD Viorel Matei

În această dimineaţă s-a stins din viaţă fostul senator PSD Viorel Matei. El era foarte cunoscut în zona agricultorilor, în perioada 2000-2004, când era senator, fiind de altfel membru al Comisiei pentru agricultură, silvicultură şi dezvoltare rurală. Pe 9 august Matei ar fi urmat să împlinească 73 de ani. 

Locuitor al comunei Cenad, Viorel Matei a fost un politician foarte cunoscut în judeţul Timiş în anii 2000. În perioada 2000-2004 a fost senator de Timiş din partea PSD. A activat  ca şi lider în mai multe asociaţii ale agricultorilor. De altfel, anunţul privind decesul său l-a făcut un alt cunoscut agricultor al Banatului, Nicolae “Lae” Oprea.

“De astăzi lumea agricola din județul nostru este mai săracă!! In aceasta dimineața a încetat sa mai bată inima unui agricultor dârz,cu o voința și putere extraordinare VIOREL MATEI! De peste 30 de ani am fost împreuna,in multe acțiuni și activități pentru semenii noștri! De multe ori am reușit,uneori nu,dar niciodată aprecierea și respectul pentru glie și oameni nu le-am pierdut și mai ales nu le-am încălcat! Sunt convins ca acolo sus in Ceruri este nevoie și de oameni mai fermi și mai hotărați,uneori mai greu de înduplecat dar drepți!! Discuțiile cu tine,uneori sfaturile și îndemnurile tale îmi vor lipsi!! Dumnezeu in mărinimia și slava lui sa te ierte și sa te odihneasca in liniște și pace prietene!!”, a transmis Oprea pe pagina sa de Facebook.

Viorel Matei s-a născut pe data de 9 august 1949.

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Intervenţie de suflet a salvatorilor din Buziaş

După-amiază însorită, dar cu peripeții la o fermă de vaci din apropierea orașului Buziaș: o…

7 ore ago

Aproape o mie de locuri de muncă oferite la Bursa Locurilor de Muncă. Peste 600 de persoane au fost selectate pentru angajare

La Timișoara a avut loc, marți, o nouă ediție a Bursei Locurilor de Muncă. Interesul…

11 ore ago

Avem și în acest an Noaptea Muzeelor, de această dată sub auspiciile protestelor salariale de la MNaB

Muzeul Național al Banatului, cu sprijinul Consiliului Județean Timiș, participă și în acest an la…

14 ore ago

Lucrările pe Calea Stan Vidrighin intră în etapa finală/FOTO

Constructorul care se ocupă de reabilitarea Căii Stan Vidrighin intră în etapa finală a lucrărilor.…

14 ore ago

Un motociclist a fost accidentat în zona Sălii „Olimpia”

După accidentul de dimineaţă din apropierea Centurii de Sud, unde un muncitor a fost izbit…

15 ore ago