Arhiva pentru eticheta: viorel matei

Fostul senator PSD Viorel Matei s-a inscris in UNPR Timis si a devenit al treilea om din filiala

Fostul senator PSD Viorel Matei s-a inscris in UNPR Timis si a devenit al treilea om din filiala

UNPR Timiș a mai făcut o achiziție importantă, după ce l-a înrolat în rândurile sale pe fostul senator PSD Viorel Matei. Acesta a și fost recompensat imediat cu funcția de secretar general al filialei, a treia ca importanță după Ion Răducanu, președinte, și deputatul Adrian Diaconu, prim-vicepreședinte.

Viorel Matei a terminat-o cu PP-DD, fiindca „domnu’ Dan” i-a luat Colegiul I Senat

Fostul senator PSD Viorel Matei nu mai are nicio şansă să acceadă în Parlamentul României. El a rupt orice relaţie cu PP-DD Timiş, după ce a simţit că Dan Diaconescu vrea să impună legea pumnului în gură în partidul pe care îl conduce din umbră. Viorel Matei ar fi trebuit să candideze pe Colegiul I

S-a enervat Tabara: nu mai vrea agropesedisti la Bruxelles

Viorel Matei a fost senator PSD, este consilier judeţean din partea aceluiaşi partid şi preşedinte al unei federaţii de asociaţii patronale din agricultura românească. Aparent, omul are viaţă uşoară. Plimbări toată ziua la Bucureşti trimis de fermieri, zboruri la Bruxelles, să-i ţină de urât translatorului plătit de agricultori să ducă mai departe cuvântul cultivatorilor din sectorul vegetal şi crescătorilor de animale din România, hoteluri bune, lume de calitate etc.

Viorel Matei: „Copilul e naiv, e in sistem de un an si ceva”

Arestarea poliţistului de frontieră Viorel Liliam Matei l-a scos la rampă pe tatăl acestuia, fostul senator PSD de Timiş, Viorel Matei. Seniorul susţine că fiul său a fost obligat să ia şi să împartă banii de şpagă de către ofiţerii sub acoperire din vama Stamora-Moraviţa. Tânărul vameş locuieşte la o fermă de câteva mii de metri pătraţi.

Top