Accidente

Copilul din Arad care a căzut de la etaj în Mall a fost adus la Timișoara în stare gravă

Poliţiştii arădeni au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă în cazul copilului care a căzut de la etaj, sâmbătă seară, în interiorul unui mall.

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad a transmis, duminică dimineaţă, că micuţul are un an şi patru luni şi se afla în mall împreună cu mama sa.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad au fost sesizaţi prin apel S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că, într-un centru comercial din municipiul Arad, o persoană ar fi căzut de la etajul II. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă poliţiştii şi un echipaj SMURD, care au constatat că cele sesizate se confirmă, în cauză fiind vorba despre un minor de un un an şi aproximativ patru luni, care ar fi căzut de la etajul II din interiorul centrului comercial, unde se afla împreună cu mama sa. Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, a transmis IPJ Arad.

Martorii declaraseră, imediat după producerea incidentului, că micuţul era însoţit de familie, dar la un moment dat s-a strecurat pe lângă o balustradă şi a căzut de la înălţime la parterul mall-ului.

Iniţial, victima a fost transportată în stare de comă la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Arad, însă de acolo a fost transferată la Timişoara.

„Copilul care a căzut la mall a fost trimis la Timişoara la Neurochirurgie. Pacientul este în stare critică”, a precizat purtătorul de cuvânt al SCJU Arad, Simina Roz.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

3 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

3 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

4 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

5 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

6 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

7 ore ago