Politica

”Frații vitregi” de la Forța Dreptei cer plecarea șefului PNL Timiș din fruntea filialei

Mesajele care cer retragerea lui Alin Nica de la șefia PNL Timiș după scandalul Dubai nu contenesc. De această dată, solicitarea este lansată de ”frații vitregi” de la Forța Dreptei Timiș, care spun că Nica este un bufon și duce liberalismul la groapă.

Filiala Timiș a partidului Forța Dreptei solicită conducerii naționale a PNL demiterea președintelui PNL Timiș Alin Adrian Nica, în urma dezvăluirilor din ultimele zile din presa centrală și locală.

Cred că pentru toată lumea a devenit evident că județul Timiș este condus de un bufon, care a făcut de râs liberalismul și cetățenii județului, în mod repetat, prin acțiunile sale. Dezvăluirile presei din ultimele zile privind afacerea Dubai sunt doar bomboana de pe coliva PNL Timiș, a cărei conducere pare că se află într-un glob de sticlă, având o realitatea paralelă. Alin Nica și șeful său de cabinet par a înțelege să conducă Timișul precum propriul SRL, încercând chiar să tranzacționeze bunuri publice care nu le aparțin. Recentul scandal arată că preluare ostilă a PNL Timișoara și PNL Timiș, din vara trecută, demnă de filmele cu mafioți, nu a fost întâmplătoare, ci aceasta este mentalitatea conducerii actuale a județului Timiș și a PNL Timiș, una de interlopi”, a declarat deputatul Forța Dreptei Timiș, Claudiu Chira.

Fostul PNL-ist, plecat la partidul înființat de Ludovic Orban, cere conducerii centrale a liberalilor să îl retragă pe Nica de la conducerea filialei județene.

Fac un apel la conducerea centrală a PNL, ca om care am făcut parte din PNL Timiș, să ia măsurile necesare de salvare a liberalismului din mâinile unor neaveniți. Apelul este îndreptat spre conducerea centrală deoarece la nivel local sunt convins că lipsa de asumare, luciditate și realism, dublate de cântătorii în ureche de care s-au înconjurat, îi împiedică să vadă adevărul și daunele pe care le produc. Cineva trebuie să îi oprească pe acești oameni să ducă la groapă liberalismul”, a mai spus Chira.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Viitor frumos la fileu. Calificare la turneul final pentru CSS Bega U13

Echipa de mini-volei a CSS Bega Timișoara a obținut o calificare spectaculoasă în finala Campionatului…

10 minute ago

Timişoreanca Antonia Ioana Balcu merge în China la Olimpiada interdisciplinară Ştiințele Pământului

Performanţă deosebită pentru învăţământul timişean. Antonia Ioana Balcu, elevă la Liceul Teoretic „Grigore Moisil” Timișoara,…

O oră ago

Marian Vasile e supărat foc pentru că nu e singurul candidat independent pentru funcția de primar al Timișoarei

Deși el știe sigur că are șanse adevărate să devină viitorul primar al Timișoarei, acum…

2 ore ago

Descoperă oferte avantajoase la biletele de avion cu eSky.ro

Adori să evadezi din cotidian și să explorezi lumea? Te-ai săturat să aștepți ore nesfârșite…

2 ore ago

Accident mortal în Timiş. Lipsa de experienţă a unui tânăr de 19 ani a dus la moartea unei fete de 17 ani

Un tânăr, în vârstă de 19 de ani, a condus un autoturism pe DN 59…

2 ore ago