Victorie la scor în primul amical şi un nume nou la Ripensia

Astăzi, 2 iulie, Ripensia a susținut primul meci de verificare din perioada intercompetițională. Într-un meci jucat în stadionul ”Dan Păltinișanu”, roș-galbenii au trecut cu 10-1 de UVT Timișoara.

Golurile divizionarei secunde au fost reușite de Piftor (minutele 6 și 19), Mogoș (min. 37), Gavra (minutele 48, 64, 76), Morariu (min. 72), Ene (minutele 81 și 90), Călin (min. 87-penalty), respectiv Matiș (min. 52).

Ripensia a jucat cu Dobre-Zamfirescu, Țieranu, Fridrich, Gladun – Stoi, Mogoș (în sezonul trecut, la Corvinul)-Târșa (în sezonul trecut, la Poli Iași și Vedița Colonești), Mihart, Piftor-Matiș. Pe parcurs, au mai intrat: Rus, Toroc (Dudeștii Vechi)-Petruș, Sturzu, Lalic, Călin, Vidrăsan, Ene, Vasluian, Gavra, Butnărașu, Mitrov, Morariu.

Clubul de Liga 2 a semnat astăzi un contract pentru o perioadă de doi ani cu jucătorul Claudiu Zamfirescu, cel care s-a pregătit cu Ripensia în această perioadă.

Zamfirescu s-a născut la 3 octombrie 1998 la Balș și a început fotbalul la echipa locală Viitorul. Apoi, a evoluat la FC Universitatea Craiova și Școala Gică Popescu. Între 16 și 18 ani, a activat la Academia Hagi.

După încheierea junioratului, a trecut pentru doi ani la CSA Steaua și pentru alte două sezoane la Metalul Buzău, ultimul club la care a fost legitimat.

Noul ripensist joacă mijlocaș dreapta, însă poate evolua și ca fundaș dreapta. După ce a iscălit angajamentul cu Ripi, Zamfirescu a declarat: ”Sunt fericit că am semnat cu Ripensia. Băieții sunt de treabă, m-au primit bine, la fel și staff-ul tehnic. Îmi place acest mediu și sper ca această alegere să fie cu noroc pentru mine. Îmi doresc să încheiem cât mai sus în clasament la finalul sezonului viitor!”

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

5 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

5 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

11 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

12 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

12 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

14 ore ago