Sport

Poli dezamăgește la foc automat. Dacă nici pe Minaur nu bateți, atunci pe cine?

 

Etapa a 12-a a venit cu un nou rezultat slab al Politehnicii, care rămâne în acest campionat doar cu acea victorie nemeritată din prima etapă cu Unirea Constanța. În rest egaluri și dezamăgiri pentru o echipă care ar fi trebuit să continue din această vară în Liga 3.

 Pe Știința a venit o nou-promovată, Minaur Baia Mare, clasată și ea în zona nisipurilor mișcătoare. Recent, echipa a fost preluată de Mihai Iosif, fost antrenor la Rapid. De această dată cele două combatante s-au mulțumit cu puțin.

După o primă repriză care se îndrepta spre un 0-0 logic, Donca primește mingea din stânga, o trimite în față la Ciprian Stanciu, care preia la circa 25 de metri central, avansează până la 20 de metri și trage cu dreptul la poartă. Murariu e surprins și privește cum mingea îi trece prin dreapta sa și se duce la rădăcina barei din dreapta și intră în plasă, 0-1.

În a doua repriză, Poli a fost obligată să atace mai mult, a făcut-o, dar fără mare convingere. Daniel Benzar bate o lovitură liberă din 20 de metri ușor lateral stânga, mingea este ușor deviată de zid, îl surprinde pe portar și se duce în dreapta, în plasă, 1-1, minutul 63.

Gazdele au dominat și în continuare, dar în afară de câteva cereri de 11 metri, nu s-a întâmplat nimic. Așadar, a treia remiză la rând și Politehnica rămâne penultima în clasamnet.

Poli Timișoara: Murariu – Mada, Bocșan (cpt.), Germinio, Taub – Tsvetkov, Pureca – Bîrnoi, Ignea, Oanea – P. Popescu. Au mai jucat: Benzar, Zaluschi, Olariu, Bakoș, Tudoran.

 

 

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

55 de minute ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

2 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

2 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

4 ore ago

Jurnal de campanie(6). În “lupta” sa second hand cu “clanurile”, Robu îşi asumă acum meritele unui om care nu mai poate reacţiona: Horia Vermeşan

Cu voturile clanurilor imobiliare ale romilor asigurate de Cristopher Cîrpaci, Nicolae Robu a încercat un…

4 ore ago

Alianţa Drepta Unită şi-a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean. Alin Nica ocupă prima poziţie, fiind urmat de doi tineri din USR, respectiv Forţa Dreptei

Alianţa Dreapta Unită (USR, Forţa Dreptei, PMP) a finalizat lista pentru Consiliul Judeţean Timiş. În…

5 ore ago