Timp liber

Lego Super Mario, setul de construcții cu care distracția nu se va opri

Jocurile le oferă copiilor mult mai mult decât divertisment și distracție, iar Lego Super Mario este un exemplu în acest sens.

Jocurile de astăzi fac mult mai mult decât să țină copiii ocupați, ele sunt concepute pentru a le trezi creativitatea și pentru a le dezvolta noi abilități, unele dintre ele de care nici măcar nu știau că există.

Lucrul asupra sistemului cognitiv al copiilor poate avea multiple beneficii care îi vor însoți pe aceștia pentru tot restul vieții.

Pe de o parte, cunoașterea abilităților și limitelor lor le va dezvolta dorința de a lucra mai mult la ceea ce pot face și de a fi entuziaști, iar pe de altă parte, vor învăța să-și depășească și să-și accepte limitele.

O lecție care poate fi învățată din jocuri precum Lego Super Mario, lansat în urmă cu ceva mai mult de doi ani, dar care este la mare căutare și acum.

Ce este Lego Super Mario?

De ani de zile, Super Mario a fost personajul preferat al multor fani ai jocurilor video, în special al celor mai tineri. Acum, datorită acestui joc, putem vedea acest personaj în lumea reală cu ajutorul jocurilor Lego.

Noi reacții, noi funcții de rearanjare a traseelor și de creare a propriilor niveluri și instrumente de construcție uimitoare. Acestea sunt doar câteva dintre cele mai atrăgătoare caracteristici noi pe care le promite acest joc.

Lego Super Mario este un joc pentru a trezi creativitatea celor mici și pentru a le reaminti copilăria celor mari.

În ceea ce privește aceste instrumente de construcție, aici intervine cel mai interesant detaliu cu care copiii se vor distra de minune și de care părinții vor fi încântați. Aceștia vor putea să își creeze propriile construcții și să le împărtășească cu prietenii lor.

Acest lucru nu numai că le va permite tuturor să își stimuleze propria creativitate, dar vor putea, de asemenea, să învețe noi moduri de a face lucrurile și să imite ceea ce le place.

Nu există nicio îndoială că Lego Super Mario promite o experiență interactivă într-un stil unic, care merită să fie cunoscută.

Ce conține pachetul de pornire?

Acest pachet este o prezentare a produsului Lego Super Mario, care include:

– figurina Mario

– 231 de piese Lego

– Figurine Bowsy și Goomba

Ce conține setul de expansiune Monty Mole?

În timp ce pachetul de pornire Lego Super Mario ar putea fi suficient pentru a începe, odată ce copiii îl încearcă, nu vor mai dori să se oprească.

Acest set, cel mai ieftin din toată gama, poate adăuga la pachetul de pornire și suplimentul care lipsește. Are 163 de piese și figuri de Topo Monty și Super Mushroom.

Setul Piranha Plant

Pentru a adăuga un pic de emoție jocului vine acest set care include 217 piese, figurine Goomba și Koopa Troopa și un test împotriva plantelor piranha.

Castelul lui Bowser

Ai putea spune că acest set este cireașa de pe tort și, deși prețul său este cel mai mare dintre toate componentele acestei game, merită pentru tot ceea ce include:

– 1010 piese Lego

– Figurinele lui Bowser, Bones, Boo și picături de lavă.

Lansat în august 2020

Această uniune dintre Nintendo și Lego a dus la un joc creativ pentru copii și o șansă de a retrăi copilăria pentru cei mari, care îl vor avea mereu în minte pe cel mai faimos instalator din jocurile video. Lansarea sa oficială a fost în vara anului 2020, dar, așa cum am spus, este la mare căutare și azi, atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Cine este Super Mario?

Mario este protagonistul francizei de jocuri video cu același nume, creată de designerul japonez de jocuri video Shigeru Miyamoto pentru compania Nintendo. Acționând ca mascotă a companiei, prin apariția sa în jocuri video, seriale de televiziune și filme, s-a poziționat ca mascotă emblematică a Nintendo, devenind unul dintre cele mai faimoase și cunoscute personaje de jocuri video din toate timpurile, alături de fratele său mai mic, Luigi, care este partenerul său emblematic în diferite jocuri și care îl ajută să își îndeplinească misiunea.

Mario a fost numit inițial Jumpman și a apărut pentru prima dată în jocul video Donkey Kong din 1981, dar în 1983 numele său a fost schimbat în actualul Mario, în semn de omagiu pentru numele proprietarului primelor birouri Nintendo of America, Mario Segale la acea vreme, și pentru asemănarea sa unică cu personajul.

 

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

La Timişoara şi în alte patru oraşe se vor înfiinţa „clase” de fotbal feminin, la şcoală

Fotbalul feminin a luat o amploare importantă în țara noastră chiar dacă nivelul este în…

9 ore ago

Bărbat găsit mort în casă în prima zi de Paşte

Descoperire macabră în zi de sărbătoare. Polițiștii Secției 5 Urbane Timișoara au fost sesizați cu…

10 ore ago

Ţara noastră are aproape 5 milioane de pensionari. Care este pensia medie

Un număr de 4.748.274 de pensionari era înregistrat în aprilie 2024 în România, cu 4.274…

11 ore ago

România renaşte la gimnastică de Paşte! Două medalii europene pentru Sabrina Voinea

Medalii, finale şi evoluţii bune! Dar şi multă speranţă! Sabrina Maneca Voinea (16 ani) a…

13 ore ago

Pastorala de Paşti a PS Ioan Călin Bot, episcopul greco-catolic de Lugoj

Scrisoare Pastorală la Sărbătoarea Învierii Domnului 2024 † IOAN Din mila lui Dumnezeu, prin grația…

18 ore ago

Pastorala de Învierea Domnului a IPS Ioan Selejan, Mitropolitul Banatului

† IOAN, Din mila lui Dumnezeu, Arhiepiscop al Timișoarei și Mitropolit al Banatului Iubitului nostru…

18 ore ago