Primăria Timişoara

Primăria Timișoara vrea să schimbe organigrama la o direcţie din subordine. Proiectul retras de la vot pentru dezbatere publică

Primăria Timișoara a inițiat un proiect de hotărâre privind modificarea și aprobarea organigramei, Statului de funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției de Asistență Socială a municipiului Timișoara și înființarea unor noi servicii sociale va intra în dezbatere publică. Proiectul a fost propus la vot în ședința de plen a Consiliului Local, marți, dar se pare că municipalitatea s-a învățat să sufle și în iaurt după ce s-a ars de mai multe ori cu asemenea modificări de personal, așa că primarul Dominic Fritz a retras de la vot proiectul.

Acum, municipalitatea a ținut cont de situație și a provocat o dezbatere publică pe tema schimbărilor propuse. Vă reamintim că între conducerea primăriei și sindicatul din instituție, plus o parte din angajați, se duce o adevărată saga în justiție, cu nenumărate organigrame de personal, inițiate, contestate, aprobate și revizuite și revotate.

În concluzie, Primăria Timişoara invită pe toți cei interesați la întâlnirea de dezbatere publică privind următorul proiect de act normativ: Proiect de hotărâre privind modificarea și aprobarea Organigramei, Statului de Funcții și Regulamentului de Organizare și Funcționare ale Direcției de Asistență Socială a municipiului Timișoara și înființarea unor servicii sociale.
Dezbaterea va avea loc în data de 27.03.2023, ora 17, în sala de consiliu a Primăriei Municipiului Timișoara, bd. CD Loga nr. 1, et. 1 \și prin platforma online ZOOM.
Pentru transmiterea propunerilor, sugestiilor sau opiniilor cu privire la proiectul de hotărâre supus dezbaterii, cetățenii interesați se pot adresa în scris Direcţiei Secretariat General – Serviciul Administraţie Locală sau in format electronic, la adresa: camelia.crisan@primariatm.ro, până la data de 27.03.2023, ora 12.

Persoanele care doresc să participe online la dezbatere, vor anunța până cel târziu în data de 27.03.2023, ora 12 intenția de participare și, totodată, vor transmite opiniile pe care urmează să le pună în discuție, la adresa de e-mail de mai sus, unde vor preciza: numele, numărul de telefon, adresa de e-mail pentru transmiterea invitației online în vederea participării la ședință prin intermediul platformei online.
Participanții la dezbatere care se înscriu la cuvânt își vor susține punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului de hotărâre.
Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 3 minute pentru fiecare participant.
Proiectul poate fi găsit aici: https://www.primariatm.ro/administratie/consiliul-local/proiecte-de-hotarari/?uid=733BDF17C7D76BE8C22589730047EFF7

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Un şofer de taxi, principalul ajutor pentru traficanţii de migranţi, care au şi rănit doi poliţişti de frontieră

În cadrul cercetărilor privind persoanele implicate în activitatea de migrației ilegală din noaptea de 1…

5 ore ago

Dumbrăviţa vrea să se salveze în Vinerea Mare

Divizionara secundă de fotbal CSC Dumbrăviţa se pregătește de ultima deplasare din actualul sezon de…

6 ore ago

Juniorii 2 de la Poli merg la turneul final de opt echipe la handbal

Echipa de juniori 2 a SCM Poli Timişoara a încheiat meciurile din Grupa Valoare 4.…

7 ore ago

În piețele Doina și 700 se vor face reparații

Municipalitatea timișoreană anunță că în două dintre piețele din oraș vor fi executate o serie…

11 ore ago

Deputatul FDGR Ovidiu Ganţ: Pentru mine echipa câştigătoare pentru Timişoara şi Timiş este Dominic Fritz – Alfred Simonis

Timişoreanul Ovidiu Ganţ, deputat din partea Forumului Democrat al Germanilor din România (FDGR), afirmă că…

12 ore ago

Investiţii importante în campusul verde şi inteligent al UPT din inima Timişoarei

Paşi concreţi pentru un campus cu adevărat al viitorului. Anul 2023, în care s-au aniversat…

13 ore ago