Sport

Lugojul strigă adunarea. Cel mai important joc intern se joacă miercuri

Prim-divizionara de volei feminin CSM Lugoj se află faţă în faţă cu meciul ce o poate duce în marea finală a campionatului. O performanţă uluitoare, într-un sezon în care echipa bănăţeană a jucat finala Challenge Cup şi a cucerit primul trofeu intern, Supercupa României.

CSM Lugoj întâlneşte în meciul doi al semifinalei, care se joacă după sistemul „două din trei”, CSM Târgovişte, o echipă de top din România în ultimii ani, campioană în urmă cu două sezoane. Lugojencele au câştigat prima „manşă” disputată în Dâmboviţa, cu 3-2 după un meci dramatic şi mai are nevoie de un succes pentru a juca finala, cel mai probabil cu deţinătoarea titlului, Alba Blaj.

Partida se dispută la Lugoj, miercuri de la ora 18.30, suporterii fiind aşteptaţi chiar cu o oră jumătate înainte de partidă. Fanii, care se identifică cu echipa, pot fi din nou decisivi în obţinerea victoriei.

„Peste tot aţi fost cu noi… acum iar avem nevoie de voi! Acesta este Meciul! Unul care nu mai are nevoie de nici o prezentare, ci doar de prezenţa voastră. Cu voi suntem mai puternici, cu voi suntem o echipă mare, cu voi putem face orice. E un joc care pleacă de la 0-0, victoria de la Târgovişte nu contează. Veniţi să fiţi superputerile noastre în meciul de miercuri, aripile ce ne pot ajuta să zburăm şi mai sus de atât. Pentru că vă aminţiti, totul este pentru suporteri. Nimănui, doar suporterilor… aşa spunem de fiecare dată. Hai să fim împreună miercuri, de la ora 18,30, la sala I.K. Ghermănescu, la semifinala cu CSM Târgovişte. P.S. Intrarea în sală se va face de la ora 17.00!”, este anunţul clubului bănăţean.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Comportare excelentă a României la Europeanul de fotbal destinat primarilor

Primarii din toată Europa s-au întâlnit la Liepzig unde nu s-au înfruntat în platforme electorale…

O oră ago

SCM USV Timişoara, deplasare dificilă la Baia Mare

Etapa a IV-a din Liga de Rugby programează a doua deplasare a acestui sezon pentru…

2 ore ago

Timotion modifică, duminică, traseele unor mijloace de transport ale STPT

Duminică, 12 mai, în intervalul orar 08:30 - 14:00, va avea loc evenimentul sportiv “Timotion…

2 ore ago

Trafic închis, sâmbătă, pe strada Constantin Brăiloiu

Societatea de Drumuri Municipale (SDM) transmite că pe Str. Constantin Brăiloiu (tronson cuprins între Str.…

2 ore ago

Zece pentru Primăria Timişoara, şapte la preşedinţia CJ Timiş plus… Maria Grapini. A început oficial campania electorală pentru locale şi europarlamenatare

De azi a început oficial campania electorală pentru alegerile locale și europarlamentare din 9 iunie,…

3 ore ago

La Timișoara, piesele auto realizate de o importantă companie sunt scanate pentru eventuale defecte, cu ajutorul unui tomograf

Una dintre cele mai mari companii străine din Timișoara, cu activitate în domeniul automotive, poate…

3 ore ago