Politica

Titu Bojin ajută la creșterea PUSL de la venirea sa la conducerea filialei Timiș

Venirea lui Titu Bojin la conducerea filialei județene a Partidului Umanist Social Liberal a avut un efect benefic asupra acesteia. Numărul de filiale e în creștere, la fel și cel al membrilor de partid.

Astfel, într-o singură lună de la 44 de organizații s-a ajuns la 48, spune experimentatul politician. Tendința de creștere se menține.

„Mai avem 6 organizații care sunt formate, dar trebuie finalizate ultimele documente. Deci partidul se va extinde, în total, cu 10 noi grupuri locale”, a declarat marți Titu Bojin, președintele PUSL Timiș.

Următoarele pe listă sunt organizațiile noi din Dumbrăvița, Iecea Mare, Dudeștii Vechi, Giarmata, Valcani și Găvojdia. Și numărul de membri de partid e în creștere, a urcat de la 646 la 708, a mai subliniat acesta. Sunt oameni din sectorul economic, oameni de afaceri, cu studii superioare, dar și cetățeni simpli. Ceea ce e bine, Bojin va avea de trecut hopul unei vizite de la centru, de la București, partidul solicită minim 60 de organizații.

„Putem spune că mergem bine. În perioada următoare, până în 30 iunie, când vom avea control de la centru, de la partid, din București, să depășim jumătate plus unu, să ne apropiem de numărul 60 de organizații. Acesta este obiectivul și sper să și îl realizăm”, a subliniat Bojin.

PUSL s-a gândit și la bătrânii de la căminul de pe strada Inocențiu Klein, cei de acolo vor avea parte de un meniu de Paște mai bun.

„Oamenii au fost foarte mulțumiți, fiindcă meniul de Paște se poate suplimenta pentru toți ce 74 de seniori. În plus am promis și doi saci de var să vopsească pomii din curte”, a mai subliniat liderul pe Timiș al PUSL, Titu Bojin.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

14 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

14 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

14 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

16 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

16 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

17 ore ago