Sport

Medalii naționale câștigate de sportivii de la CSU Politehnica Timișoara, la atletism și triatlon

A fost un sfârșit de săptămână cu medalii pentru sportivii de la CSU Politehnica Timișoara. Atletele alb-violete au participat la două concursuri naționale de alergare montană, la Câmpulung Moldovenesc, unde au devenit campioane pe echipe la Campionatul Național de alergare verticală, tineret. Iar de la București, acolo unde a avut loc Cupa României la triatlon, sportivii de la CSU Politehnica Timișoara s-au întors cu cinci medalii. Cosmin Ardelean a câștigat Cupa României la triatlon, seniori.

Atletele de la CSU Politehnica Timișoara au câștigat noi medalii naționale la sfârșitul săptămânii trecute. Echipa alb-violetă a terminat pe prima poziție, pe echipe, cursa de 6 kilometri din cadrul Campionatului Național de alergare verticală. Carla Ivanciov, Denisa Zaro, Yasmina Tămășilă și Naomi Pârvoi au devenit campioane naționale la tineret, iar în clasamentul senioarelor, tot pe echipe, s-au clasat pe poziția a III-a. La individual, Carla Ivanciov a avut cea mai bună clasare și a terminat pe locul al III-lea la tineret. Duminică, în cadrul Campionatului Național de alergare montană „up-down”, traseu scurt de 12 kilometri, CSU Politehnica Timișoara, în aceeași componență, a câștigat medalia de argint pe echipe, la tineret.

Cosmin Ardelean a câștigat Cupa României la seniori

Tot la sfârșitul săptămânii trecute, la Complexul Sportiv Național „Lia Manoliu” a avut loc Cupa României la triatlon. Iar Cosmin Ardelean de la CSU Politehnica Timișoara a devenit cel mai bun seniori, terminând pe prima poziție.

La categoria U17, pe prima treaptă a podiumului s-a urcat Eduard Pauleț de la CSU Politehnica Timișoara, iar la doilea a fost Nicolas Tănăsciuc. Primele două poziții au fost ocupate de sportivii de la CSU Politehnica Timișoara și la U21. Erik Krausz a devenit campion, iar Toader Bogdan a încheiat cursa pe poziția secundă.

În cadrul curselor de la Cupa României la triatlon, sportivii au avut de alergat de cinci ori pe distanța de 600 de metri, alergările fiind intercalate de patru trageri cu pistolul laser de la 10 metri și au trebuit să înoate de patru ori pe distanța a 50 de metri, stilul liber.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Un Clumber Spaniel a câștigat trei dintre cele patru expoziții internaționale organizate la Timișoara

Vedeta incontestabilă a seriei de expoziții chinologice care au avut loc, în acest weekend la…

4 ore ago

Seria interminabilă de înfrângeri ale fetelor de la Poli continuă

9 înfrângeri la rând în campionat! Echipa feminină a Politehnicii a ratat şansa titlului, care…

10 ore ago

Amenajarea zonei în care au fost demolate cluburile ilegale, pe ultima sută de metri/Foto

Lucrările de amenajare a spațiului verde de pe malul Begăi, pe bulevardul Vasile Pârvan, au…

12 ore ago

La Timișoara va avea loc cea de a treia ediție a conferinței Women in Data Science

Miercuri, 15 mai, la Institutul de Cercetări Avansate de Mediu al Universității de Vest din…

12 ore ago

Întreruperi programate la furnizarea apei la început de săptămână

Marți, 14 mai, între orele 9-16 se va executa o conectare de conducte la intersecția…

12 ore ago

Jebelul, o comună în continuă dezvoltare prin proiecte europene şi nu numai/Foto

Prin banii europeni sau cei de la bugetul național, anul 2024 este cel mai mare…

13 ore ago