Administratie

Din a doua încercare, poate va fi cu succes. Primăria Timișoara relansează licitația pentru documentația parcării de la Bega

Primăria Timișoara, prin serviciul TimPark, își încearcă din nou norocul cu organizarea unei licitații pentru realizarea documentației aferente ridicării unei parcări supraetajate pe terenul din spatele magazinului Bega, recuperat anul trecut de la societatea care deține magazinul. O licitație similară a fost lansată în primăvară, dar a fost anulată acum o săptămână, după ce s-a constatat că documentația conținea ”abateri grave de la prevederile legislative”.

Acum licitația este reluată, probabil sub auspicii mai bune, pe SEAP a fost ridicat anunțul pentru ”Parcare multinivel Cetate (faza SF+PT+DDE+DTAC+DTOE)”, suma alocată fiind de 672.268 de lei, adică mai mare decât la prima licitație, anulată.

”Prin contract se vor presta servicii de proiectare, faza SF + PT + DDE + DTAC + DTOE, în vederea realizării obiectivului de investiții ,,Parcare multinivel Cetate”. Termenul de prestare a serviciilor este de 440 zile de la emiterea ordinului de începere. Serviciile care vor fi prestate în cadrul contractului vizează: – SF – Studiu de fezabilitate (documentație topografică, documentație pentru obținerea avizelor și acordurilor, studii și expertize tehnice); – PT – Proiect tehnic cu detalii de execuție verificat de specialiști, inclusiv DTAC si DTOE (Documentații Tehnice pentru obținerea Autorizației de Construire și a Documentației Tehnice pentru Organizarea Execuției) și toate documentațiile pentru obținerea avizelor, acordurilor șiautorizațiilor.”, se spune în anunțul de licitație.

TimPark a preluat, în februarie, parcarea care era operată în sistem privat, utilizarea acesteia făcându-se contra plata unei taxe. Firma care va câștiga acest contract va trebui să își armonizeze datele cu un alt proiect, ”Reorganizări parcări și spațiu public Proclamația de la Timișoara”, despre care nu se mai știe aproape nimic, fiind lansat, fără rezultate de o bună perioadă de timp.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Timișoara e promovată ca și destinație turistică la Berlin

Primarul Dominic Fritz merge din nou la Berlin să încerce să atragă turiști noi spre…

37 de minute ago

Zona Cetate e cea mai căutată pentru închirierea unei locuințe. Timișoara, cele mai mici chirii

Timișoara este cel mai accesibil mare oraș din România, atunci când vine vorba despre sumele…

44 de minute ago

Mircea Geoană continuă să ocupe primul loc în topul încrederii în liderii politici. Sondaj INSCOP

Conform sondajului de opinie realizat de INSCOP Research la comanda News.ro în iunie 2024,  Mircea…

O oră ago

Reabilitarea Domului Romano-Catolic din Piața Unirii a ajuns la sfârșit

Complexul proiect de reabilitare a Domului Romano-Catolic a fost oficial finalizat. Proiectul, finanțat prin intermediul…

2 ore ago

Profesorul Ion V. Ionescu a murit. Doliu în fotbalul timişean

Prof. Ion V. Ionescu, legendarul antrenor de fotbal, împlinise 88 de ani la 2 mai.…

2 ore ago

Fără Blaga şi Buşoi! Primarii liberali se revoltă împotriva actualei conduceri interimare a PNL Timiş

Primarii PNL din Timiş au avut o nouă întâlnire, de această dată fiind invitaţi edili…

4 ore ago