Politica

„Martorii lui Şoşoacă” s-au reunit şi la Timişoara. Doi avocaţi conduc filiala locală a SOS România

Orice extremişti se pare că au proprii extremişti. Dacă AUR este considerat partid extremist, oare cum ar putea fi etichetată SOS România, formaţiunea Dianei Şoşoacă, cea care şi-a făcut un titlu de glorie prin vizitele la Ambasada Rusiei şi susţinerea hoardelor lui Putin în războiul din Ucraina? Partidul circarei şi-a găsit însă adepţi chiar şi în Timişoara, filiala locală fiind condusă de doi avocaţi, Glad Simuţ şi Ana Marcela Baş. Cine sunt cei doi.

Aglutinaţi probabil sub dârele de avion aruncate de Bill Gates ca să-i extermine pe „patrioţi”, mai mulţi cetăţeni din Timişoara au format filiala locală a partidului „one woman show” al Dianei Şoşoacă, SOS România. Iar pentru eternitate, în urmă cu vreo două zile s-au „tras” şi în poză, ca să-i poată vedea oricine pe Facebook cât de falnici sunt. Filiala locală este condusă de doi avocaţi, Glad Simuţ şi Ana Marcela Baş.

Primul este un avocat cât de cât cunoscut în Baroul Timiş. A fost apărătorul medicului şpăgar Marian Gaşpar, atunci inventând tot felul de conspiraţii ale căror victimă ar fi fost chirurgul. În urmă cu doi ani a fost avocatul – ce coincidenţă! – al unui alt Gaşpar, Daniel. Acesta devenise cunoscut la acea vreme pentru că l-a ameninţat pe Raed Arafat că-l omoară cu toporul. Gaşpar a fost internat la acea vreme într-o clinică din Jebel, specializată pentru cei ca el, acolo unde a fost vizitat de Şoşoacă. În timpul pandemiei, Simuţ s-a remarcat prin ventilarea unor teorii ale conspiraţiei, fiind evident antivaccinist şi împotriva purtării măştii de protecţie.

În schimb, Ana Marcela Baş este o ilustră necunoscută în barou, fiind avocată doar fiindcă are o legitimaţie în acest sens. Ea locuieşte la Berini, iar în urmă cu şapte ani a candidat la Primăria Sacoşu Turcesc. În şapte sate câte are comuna a reuşit să strângă 16 voturi. Chiar dacă e necunoscută în barou şi nu are clienţi, Baş o duce bine din punct de vedere material, potrivit unor surse din comuna ei, ea câştigând în urmă cu ceva ani, două milioane de euro la loterie.

 

 

 

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 20 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 20.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

21 de minute ago

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

14 ore ago

Anvelope în flăcări. Incendiu puternic duminică la amiază

Duminică, 19 mai, aproape de ora 12, ISU Timiş a fost solicitat să intervină pentru…

17 ore ago

Spectacol şi mulţi căluţi putere şi femei pricepute în arta condusului la Women Rally 2024 – Timișoara

La Timișoara a avut loc prima etapă a Campionatului Național Women Rally – Bosch Car…

17 ore ago

Noaptea Muzeelor a fost, pe vreme de seară, și la Muzeul Național al Banatului/Foto

Ediția din acest an a Nopții Muzeelor a fost întâmpinată în acest an la Muzeul…

18 ore ago

Reabilitarea căii ferate dintre Caransebeș și Arad scârțâie. Ministrul Transporturilor cere un ritm accelerat al lucrăilor

Dacă pe partea de infrastructură rutieră investițiile pentru dezvoltare merg bine, pe partea de infrastructură…

18 ore ago