Politica

George Simion, derapaj incredibil la adresa lui Alfred Simonis: ”Am să o violez pe mă-ta!”. S-a întâmplat chiar în parlament

Scene incredibile în şedinţa Camerei Deputaţilor de luni după-amiază. Preşedintele interimar al Camerei, Alfred Simonis, a afirmat că, înainte de şedinţă, liderul extremist George Simion l-ar fi interpelat cu ameninţarea”Am să o violez pe mă-ta!”

Preşedintele interimar al Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, a coborât luni, la tribuna plenului, deşi se afla la prezidiu şi conducea şedinţa. El a afirmat că toţi parlamentarii, indiferent de culoarea politică, ar trebui să aibă un limbaj adecvat acestei săli de plen.

”La începutul şedinţei, un domn deputat, mai rusofil aşa, căruia nu merită să îi spun numele, a venit şi mi-a spus, citez: ”Am să o violez pe mă-ta!” Aşa mi-a spus acest individ la începutul şedinţei, şi poate că şi reacţia mea a fost una vehementă şi poate şi prestaţia mea, după acest moment, nu e cea pe care aţi fi aşteptat-o”, a spus Alfred Simonis în plen. El a completat declaraţia numindu-l ”un personaj abject” şi “un infect” pe cel care l-a înjurat. Deşi nu a spus-o, cel care început scandalul a fost chiar preşedintele AUR, George Simion.

”Vreau să înţelegeţi că fiecare dintre noi suntem oameni, avem limita de suportabilitate atât cât o avem, nu pot sancţiona un personaj care se comportă de trei ani în felul acesta. Nu ai ce să îi faci, singurul care poate să îl sancţioneze se află la Moscova”, a mai spus Simonis.

De menţionat că între Simonis şi unele personaje din AUR exsită un vechi istoric de răfuieli şi schimburi de vorbe foarte aspre.

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Proiectul sumelor micșorate pentru drumurile județene a trecut de plenul CJT

Proiectul ”sabotat tehnologic” la precedenta ședință de plen, referitoare la repartizarea sumelor din TVA pentru…

27 de minute ago

Jurnal de campanie (15). În “meciul” pentru Primăria Timişoara, la casele de pariuri, Dominic Fritz, mare favorit în faţa lui Nicolae Robu

Dominic Fritz sau Nicolae Robu? Este întrebarea de pe buzele multor timişoreni, acum când au…

2 ore ago

Proclamație de deziobăgire pe moșia boierului Alfred

Mai mulți primari liberali din Timiș au scris o lăcrămație către conducerea județeană, președintelui interimar…

3 ore ago

Începând de mâine strada Palmierilor se va închide pentru executarea unor lucrări

În perioada 21 mai – 4 iunie, între orele 8,30 – 18,00, traficul rutier va…

4 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 20 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 20.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago

Bază ca afară la Urseni. Sărbătoarea comunităţii Moşniţa/FOTO

Cea mai nouă bază sportivă din judeţul Timiş a fost inaugurată cu mare fast la…

18 ore ago