Politica

Au indus Timișoarei o imagine de oraș mafiot. PNL Timiș acuză USR că au întreținut această imagine prin postări plătite

 

PNL Timiș acuză conducerea USR de faptul că a lansat acuzații false de atacuri mafiote, în care acuza și diferiți membri ai partidului liberal, pe care le-a promovat îm mediul virtual prin postări plătite, ducând inevitabil și la deteriorarea imaginii Timișoarei, asemuită acum unui loc unde mafioții își fac de cap. Acuzația vine după ce mașina șefului de la Piețe SA a fost incendiată, iar cei de la USR ar fi spus că mafia piețelor, din timpul mandatului lui Robu e de vină. S-a dovedit că vinovat e o persoană fără legături cu așa ceva.

Alin Nica, liderul PNL Timiș, le-a sugerat celor de la USR să învețe să mintă mai bine de la colegii lor de alianță virtuală de la PSD.

Mă bucur că instituțiile au descoperit cine este autorul acelei incendieri și că acesta va fi tras la răspundere. Am aflat și motivația, că mașina a fost incendiată întâmplător și nu un atac mafiot care ar fi condusă de Robu și Nasleu. Au întreținut acest lucru prin articole plătite. USR ar trebui să învețe cum să mintă de la colegii lor de alianță de la PSD. Cel de-al doilea caz e lupta cu mafia de pe malul Begăi, nu e mafie ci comercianți onești care au primit terenuri să le folosească, iar ei sunt numiți mafioți. Ar trebui să ia lecții de la PSD, că și ei dezinformează, dar mai la adăpost. Dosarul fabricat la adresa mea prin ANI, cum că aș fi fost în conflict de interese, care a fost motivația că nu ar trebui să dețin poziția. S-a dovedit a fi un dosar infirmat de procuror. Un alt caz e cel al așa zisei ilegalități din partea lui Proteasa, un atac politic lipsit de fundament legal. (…) Cele două partide au un element comun se înscriu în filonul bolșevico-comunist-marxist, care leagă partidele. După această mizerie cu atacul ar trebui să își ceară scuze. Nu am să cer acest lucru pentru că nu vor înțelege”, a spus Nica.

Nicolae Robu, ”uns” candidat la primăria Timișoara din partea liberalilor, a fost și mai acuzator.

Mare lucru nu am de adăugat. M-a șocat evident, încă mă șochez când am văzut ce pot scoate din ei acești indivizi, neoameni. Cum puți asocia o persoană cu atacuri mafiote, cu incendieri de mașini. Sunt de un primitivism cum nu am văzut. Nimic nu a fost mai rău decât această clică. Sunt dur în aprecieri, am ajuns la această concluzie. Nici noi nu suntem partid de îngeri, dar nici așa. Ce arată această clică, e dincolo de ce poate aprecia o minte obișnuită. A face din țânțar armăsar, dar e țânțarul acolo. Sunt niște mizerabili, cu așa ceva nu intru în discuții. Sunt născuți răi și nu mai ai ce face. Nu mai dau doi bani pe ce mai spun ei”, a spus Robu.

Conform lui Robu, o asemenea modalitate de ”promovare” aduce pentru Timișoara o imagine de oraș mafiot, că aici chiar există lucruri mafiote care dau foc mașinilor, că este un oraș nesigur.

”E clar că USR nu mai au niciun strop de răspundere, cum să minți despre orașul tău. Numai cei care nu sunt de aici pot face așa ceva. Induc frică doar ca să câștige câteva puncte electorale. Minciuna are picioare scurte”, a mai spus și Nica.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Nicolae Robu e primul pe lista de vot, Dominic Fritz pe șapte

Cu doar câteva ore înainte de debutul campaniei electorale, Biroul Electoral de Circumscripție Timișoara a…

7 minute ago

La Muzeul Satului Bănățean au loc, sâmbătă și duminică, mai multe expoziții de frumusețe chinologice

Timișoara devine, sâmbătă și duminică, punctul principal de atracție al chinologiei românești. La Muzeul Satului…

2 ore ago

La Stadionul Lego, constructorul lucrează la fundațiile uneia dintre peluze și la o tribună/Foto

Stadionul Lego, pe care Primăria Timișoara îl ridică în zona Buziașului cu bani de la…

2 ore ago

Dominic Fritz, după încă un teren recuperat de municipalitate: “Recuperăm nu doar terenuri, ci și demnitatea orașului”

Primăria Timişora a reuşit să mai recupereze un teren. Acesta era situat în proximitatea pieţei…

2 ore ago

Conducerea RETIM a luat mai multe măsuri cu implementare imediată, după ce unii angajaţi au intrat în grevă

Luând în considerare întreruperea nejustificată a activității de către unii angajați ai Secției de Salubrizare…

3 ore ago

Vrei să experimentezi viaţa de student? UPT are reţeta perfectă, o excelentă tabără de „pregătire”, gratuită

UPT face un demers foarte potrivit pentru liceeni şi nu numai, care vor să vadă…

3 ore ago