Au indus Timișoarei o imagine de oraș mafiot. PNL Timiș acuză USR că au întreținut această imagine prin postări plătite

Alin Nica si Nicolae Robu

Alin Nica si Nicolae Robu

 

PNL Timiș acuză conducerea USR de faptul că a lansat acuzații false de atacuri mafiote, în care acuza și diferiți membri ai partidului liberal, pe care le-a promovat îm mediul virtual prin postări plătite, ducând inevitabil și la deteriorarea imaginii Timișoarei, asemuită acum unui loc unde mafioții își fac de cap. Acuzația vine după ce mașina șefului de la Piețe SA a fost incendiată, iar cei de la USR ar fi spus că mafia piețelor, din timpul mandatului lui Robu e de vină. S-a dovedit că vinovat e o persoană fără legături cu așa ceva.

Alin Nica, liderul PNL Timiș, le-a sugerat celor de la USR să învețe să mintă mai bine de la colegii lor de alianță virtuală de la PSD.

Mă bucur că instituțiile au descoperit cine este autorul acelei incendieri și că acesta va fi tras la răspundere. Am aflat și motivația, că mașina a fost incendiată întâmplător și nu un atac mafiot care ar fi condusă de Robu și Nasleu. Au întreținut acest lucru prin articole plătite. USR ar trebui să învețe cum să mintă de la colegii lor de alianță de la PSD. Cel de-al doilea caz e lupta cu mafia de pe malul Begăi, nu e mafie ci comercianți onești care au primit terenuri să le folosească, iar ei sunt numiți mafioți. Ar trebui să ia lecții de la PSD, că și ei dezinformează, dar mai la adăpost. Dosarul fabricat la adresa mea prin ANI, cum că aș fi fost în conflict de interese, care a fost motivația că nu ar trebui să dețin poziția. S-a dovedit a fi un dosar infirmat de procuror. Un alt caz e cel al așa zisei ilegalități din partea lui Proteasa, un atac politic lipsit de fundament legal. (…) Cele două partide au un element comun se înscriu în filonul bolșevico-comunist-marxist, care leagă partidele. După această mizerie cu atacul ar trebui să își ceară scuze. Nu am să cer acest lucru pentru că nu vor înțelege”, a spus Nica.

Nicolae Robu, ”uns” candidat la primăria Timișoara din partea liberalilor, a fost și mai acuzator.

Mare lucru nu am de adăugat. M-a șocat evident, încă mă șochez când am văzut ce pot scoate din ei acești indivizi, neoameni. Cum puți asocia o persoană cu atacuri mafiote, cu incendieri de mașini. Sunt de un primitivism cum nu am văzut. Nimic nu a fost mai rău decât această clică. Sunt dur în aprecieri, am ajuns la această concluzie. Nici noi nu suntem partid de îngeri, dar nici așa. Ce arată această clică, e dincolo de ce poate aprecia o minte obișnuită. A face din țânțar armăsar, dar e țânțarul acolo. Sunt niște mizerabili, cu așa ceva nu intru în discuții. Sunt născuți răi și nu mai ai ce face. Nu mai dau doi bani pe ce mai spun ei”, a spus Robu.

Conform lui Robu, o asemenea modalitate de ”promovare” aduce pentru Timișoara o imagine de oraș mafiot, că aici chiar există lucruri mafiote care dau foc mașinilor, că este un oraș nesigur.

”E clar că USR nu mai au niciun strop de răspundere, cum să minți despre orașul tău. Numai cei care nu sunt de aici pot face așa ceva. Induc frică doar ca să câștige câteva puncte electorale. Minciuna are picioare scurte”, a mai spus și Nica.

Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

10 comentarii pentru acest articol

Reos a spus: (decembrie 13th, 2023 at 17:39 )

Se zvîrcolește PNL-ul ca peștele pe uscat mult nu mai ține vrăjeala ,mai rău să învețe să mintă de la PSD dar oare cine este în coaliție și guvernează țara asta?

Dai în mine? Dai în fabrici și uzine! a spus: (decembrie 13th, 2023 at 17:52 )

Dacă Nica crede că există tâmpiți cărora el să le inducă ideea că Robu=PNL și că PNL=Timișoara, treaba lui. Nici cu timing-ul nu stă strălucit pentru că numai ieri Fritz a ieșit pe sticlă la ORF și a promovat interesele Timișoarei și României. La fel, expresia colegii lor de alianță de la PSD e foarte nefericită, dintr-un motiv foarte simplu: e ca și cum Vasile l-ar acuza pe Ion că umblă cu curvele deoarece l-a văzut în ipostaze delicate cu nevastă-sa (cu a lui-însuși, a lui Vasile-acuzatorul).
Cât despre comunismul-bolșevic-marxist, i-aș putea indica lui Nica oarece onorabilil liberali vlăstare de generali de securitate ori foști activiști ai Partidului Comunist Român. Pe vremea când liberalismul era comunism și vulpea era vânător. Ba chiar și ceva venerabili turnători la Securitate.
(De ce nu-l sună Nica pe Dragoș Boța să-l întrebe de mafia din primăria lui Robu?)

George a spus: (decembrie 13th, 2023 at 18:21 )

Chestia nasoală e faptul că PNL-ul nu a indus impresia că este un partid emasculat, ci a dovedit acest lucru.

eli a spus: (decembrie 13th, 2023 at 19:12 )

Va zic si voua: asa destept ii Fritz ca avem noroc ca-i lenes!

Nelu a spus: (decembrie 13th, 2023 at 19:38 )

Ce jegosi astia, sa vorbeasca asa despre aliatii lor, pesedistii. Astia asa se comporta de parca nu PNL cu PSD guverneaza tara asta, ci ar fi ceva adversari.
Culmea e ca sunt destui naivi care sa-i creada si sa-i voteze!
Alo, PNL-ul care v-a promis ca va scapa de PSD acum guveneraza cu ei! Sunteti intregi la cap? Cum sa-i mai votezi???

Nica, pe ce te bazezi? a spus: (decembrie 13th, 2023 at 19:42 )

Un exemplu de tâmpenie. O acuză în pură cheie stalinisto-fascistă, dacă tot e mare amator de clasificări doctrinare: fără argumente, fără niciun argument. A luat el, Nica, demiurgic decizia că USR-ul a creat Timișorii imaginea de oraș mafiot. Culmea e că dacă interoghezi web-ul cu „MAFIA + TIMIȘOARA”, găsești mai multe articole de dinainte de 2020! Cum a măsurat Nica reputația Timișorii murdărită de mizerabilii (îl aud pe Caragiale) și neoamenii (aici îl auzim pe Hitler cu untermenschen – tema AUROBĂ pentru creierul reptilian, adică Fritz – nazist) din USR, e mister!
Rețeta e simplă: ai de spălat un cadavru care cam pute, iei niște rahat și-l arunci în adversar, cu speranța că va deveni mai murdar decât cadavrul care ți-a fost impus candidat de la București. Pentru că o altă șansă, pe bune, nu ai. Temele cetățenilor și orașului sunt ocultate și ocolite cu grație, în timp ce defectele USR-ului, orice scamă de pe paltonul lui Fritz capătă dimensiuni cosmice și importanță vitală pentru tanti Rozi de la bloc, care moare de foame sub guvernarea penelisto-bolșevico-marxisto-comunistă! Asta în caz c-ați uitat că Robu a fost candidatul USL și că PNL e la guvernare cu bolșevicii comuniști, deci marxiști, și progresiști din PSD!!!

Ronatean a spus: (decembrie 13th, 2023 at 20:07 )

Chiar atât de redus este Nica?!? Deci sunt câteva sentințe date și de Tribunal și de Curtea de Apel care confirma toate mizeriile de pe malul Begai: construcții fără autorizații=ilegale, firme fără avize de funcționare, DSP, ISU, suprafețe ocupate ilegal, neplata impozitelor aferente…și nesimțitul ăsta spune că sunt „oameni de afaceri onesti”. Lasă-ne!

@eli a spus: (decembrie 13th, 2023 at 20:40 )

Lasă, nu ne mai spune. E păcat să irosești așa bunătate de idee. Și-așa cred că era singura ta idee și dac-o dai, cu ce mai rămâi?

Jianu_Ștefan a spus: (decembrie 13th, 2023 at 22:01 )

Domnule Nica, ce spui de asta?
https://www.stiripesurse.ro/capitala-culturala-a-mirosului-de-cauciuc-si-fecale-de-porc-timisoara-pute-pana-in-ultima-zi-garda-de-mediu-ridica-din-umeri_3167095.html
Citește și întreabă și la Smithfield cât de aproape de Timișoara sunt fermele și terenurile pe care ei le fertilizează cu dejecții de la aceste ferme.
Ar trebui să răspunzi pentru c-ai fost provocat:
„Acum, de săptămâni bune, Timișoara pute zilnic a fecale de porc. E un miros care acoperă întregul oraș, iar cazul nu e singular. S-a întâmplat și în Cluj, acolo unde autoritățile locale au luat rapid atitudine. În Timișoara, de la primarul Dominic Fritz, la președintele CJ Timiș Alin Nica, la șefii PSD Timiș Alfred Simonis sau președintele PNL Timiș Alin Nica, nimeni nu suflă o vorbă.”
Puteți să căutați și alte articole ale acestei prolifice autoare, spre exemplu cele despre dl Robu – veți rămâne uimit! A avut atâta fler încât a început campania electorală pentru dl Robu înainte ca dstră să aflați că vă este candidat la primăria Timișoara!!!

XOXO a spus: (decembrie 13th, 2023 at 22:07 )

„Știm că ne mint. Ei știu că ne mint. Știu și că noi știm că ne mint. Toată lumea știe că ei știu că ne mint. Cu toate astea, continuă să ne mintă.”
(Soljenițîn)
o posibilă definiții a liberalismului de Bega…

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!

În urmă cu două decenii, un startup început în Timișoara a avut o altfel de abordare: să revoluționeze piața națională a imprimantelor, aducând inovație și eficiență în fiecare birou și în fiecare casă. Din 2004 și până acum, Sky Group s-a transformat într-un lider de necontestat în producție, import și distribuție. Astăzi, Sky Group nu...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Sky Group la 20 de ani: Povestea merge mai departe!
dermaskin-orizontal
gauss-topografie-timisoara_728x90px

Economic vezi arhiva Economic

Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Presat să găsească o locație pentru găzduirea canotorilor de la CSM Timișoara, după ce le-a demolat hangarele în procesul de curățire a malului Begăi de mai multe construcții, primarul Dominic Fritz anunță că s-a înțeles cu Elisabeta Lipă, președinta Agenţiei Naţionale pentru Sport. Sportivii și bărcile lor ar urma să fie mutați la baza deținută...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăria Timișoara vrea să mute canotorii la baza Agenției Naționale pentru Sport din Parcul Rozelor
Alianța dreptei Unite este formată din susținători ai valorilor de dreapta și din oameni care conștientizează amenințarea ca PSD-ul să acapareze întreaga putere în România. Este un pericol cât se poate de real. Oamenii uită destul de repede anii 2000-2004, perioada Năstase, perioada Dragnea 2016-2020. În liniște, PSD-ul ne lucrează, pe fiecare dintre noi. Provin...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alin Nica: În patru ani, Dominic a schimbat multe în Timișoara. PSD nu s-a schimbat, pericolul e acolo.
CSC Dumbrăviţa se află în fața unui nou joc ce îi poate asigura, din punct de vedere matematic, îndeplinirea obiectivului. Sâmbătă, de la ora 11.00, pe arena „Ștefan Dobay”, vine Metaloglobus București. O victorie în această partidă ar echivala cu menținerea în Liga a II-a pentru al doilea an la rând al echipei de la...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Şansa salvării vine sâmbătă
Veselie mare, vineri dimineața, la Biroul Electoral Municipal Timișoara. Nicolae Robu, la braț cu Alfred Simonis au venit să depună candidatura fostului primar la obținerea unui nou mandat. Alături de el s-au mai aflat și cei doi noi lideri liberali trimiși de la București să ocupe locurile de șefi la PNL Timiș și Timișoara, dar...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Alianța PSD – PNL a depus candidaturile la alegerile locale pentru Timișoara și Timiș/FOTO
Alfred Simonis, liderul PSD Timiș, le recomandă celor de la Consiliul Județean Timiș să facă deja cererea pentru emiterea hotărârii de guvern de demolare a stadionului Dan Păltinișanu, pentru ca această operațiune să meargă în paralel cu cea de proiectare și licitație, care e derulată de CNI. Această etapă nu e condiționată de demolare, spune...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Simonis sfătuiește CJ Timiș să se apuce de demolarea stadionului: ”Avem opt luni pentru proiectare, timp în care putem demola baza”
Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș, Florica Chiriță, a participat la deschiderea oficială a celei de-a VII-a ediții a FoodIntelForum – Agribusiness – Producție alimentară/băuturi – Retail – Ho.Re.Ca., eveniment găzduit de Universitatea de Științe Agronomice și Medicină Veterinară București, sub cupola Leader Space. „Doresc să vă mulțumesc pentru invitația de a participa...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Conducerea CCIA Timiș a participat la deschiderea FoodIntelForum
Compania Colterm a decis ca în următoarea perioadă să oprească furnizarea energiei termice pentru încălzirea populației din sistemul de termoficare al orașului. Decizia a fost luată ca urmare a creșterii temperaturilor exterioare. Încălzirea va fi oprită cel târziu luni dimineața, dar parametrii de furnizare vor fi reduși progresiv în aceste zile. ”Având în vedere temperaturile...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Se oprește furnizarea căldurii la Timișoara
Checea există ca şi comună doar fiindcă nişte minţi luminate au decis, în urmă cu ceva ani, să pulverizeze vechile UAT-uri, înfiinţându-se astfel, doar în Timiş câteva zeci de comune noi, unele dintre ele neavând bani nici pentru salariile angajaţilor. (Precum în povestea cu bolovanul aruncat în baltă, acum alte minţi luminate încearcă să comaseze...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Jurnal de campanie (5). Poveste din Checea, comuna în care naşul şi finul se bat pentru funcţia de primar. Şi nu e singura curiozitate de acolo
Top