Sport

Eşec în Giuleşti pentru baschetbaliştii Timişoarei

Ultima etapă din cadrul etapei a 14-a în Liga Naţională de baschet masculin a adus faţă în faţă Rapid Bucureşti şi SCM Timişoara. Gazdele au condus în cea mai mare parte a jocului și, după un final în care s-au apărat excelent, au obținut a opta victorie în Liga Națională: 72-62.

Nu a fost un meci spectaculos, ambele echipe ratând multe aruncări uşoare, dar putem vorbi despre un meci echilibrat, mai ales pe final, când bănăţenii au revenit în joc, dar nu au mai putut întoarce soarta partidei.

Primul sfert a fost plin de suspans, cu ambele echipe la conducere şi cu o diferenţă de o posesie la prima sirenă, 23-21. Un parţial de 9-0 pentru gazde a mărit diferenţa, mai ales că bănăţenii au avut un sfert doi foarte slab ofensiv. Spre finalul actului doi, alb-violeţii au redus din diferenţă, iar la vestiare s-a intrat cu 38-32.

Sfertul 3 a fost al gazdelor, chiar dacă vizitatorii păreau că sunt în joc, 56-45, după ce la un moment dat a fost 55-40! În ultimul sfert, elevii lui Dragan Petricevic au revenit la 64-58 şi 66-60, dar nu s-a putut mai mult, scor final fiind 72-62 şi a doua victorie a Rapidului contra Timişoarei în acest sezon.

Liderii învingătoarei au fost Sayeed Pridgett (19 puncte, 10 recuperări, 3 intercepții) şi Josip Bilinovac (13 puncte, 4 pase decisive, 2 recuperări), iar de la oaspeţi s-au remarcat Igor Kesar (12 puncte, 2 recuperări, 2 pase decisive), Tyreek Scott-Grayson (12 puncte, 3 recuperări) și Edward Petrescu (10 puncte, 8 recuperări).

Timişoara, care are un bilanţ negativ în campionat, cu 5 victorii şi 7 înfrângeri va mai juca săptămâna viitoare un meci în acest an, acasă cu Voluntariul.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Angajații din mai multe primării au protestat la Palatul Administrativ din Timișoara, pentru salarii mai mari

Mai multe zeci de angajați ai unor primării din Timiș, Arad și Caraș-Severin s-au adunat…

36 de minute ago

Politehnica Timișoara se întoarce cu șase medalii de la Campionatul Național de floretă, seniori. A lipsit doar… aurul!

Politehnica Timișoara a câștigat șase medalii la Campionatul Național de floretă, care a avut loc…

2 ore ago

CCIA Timiș organizează un nou seminar pe tema legislației vamale

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș va organiza seminarul ”Actualizări în legislația vamală și…

3 ore ago

Școala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria Timișoara și Școala Gimnazială nr. 2 Lugoj vor reprezenta județul Timiș la turneul Final 4 de la Cluj

Școala Gimnazială nr. 7 Sfânta Maria Timișoara (Portland Trail Blazzers) și Școala Gimnazială nr. 2…

3 ore ago

Proiectul sumelor micșorate pentru drumurile județene a trecut de plenul CJT

Proiectul ”sabotat tehnologic” la precedenta ședință de plen, referitoare la repartizarea sumelor din TVA pentru…

3 ore ago

Jurnal de campanie (15). În “meciul” pentru Primăria Timişoara, la casele de pariuri, Dominic Fritz, mare favorit în faţa lui Nicolae Robu

Dominic Fritz sau Nicolae Robu? Este întrebarea de pe buzele multor timişoreni, acum când au…

5 ore ago