Primăria Timişoara

Ana Munteanu pleacă din politică, din USR și din CLT. Din motive profesionale!

Timp de cel puțin câteva săptămâni, USR-iști din Consiliul Local Timișoara vor tremura la fiecare votare “la limită”. După ce l-au dat afară pe “independentul” Andrei Meșter, ei rămân fără încă un consilier local, un celebru am spune, cel puțin pe plan local, Ana Munteanu. Ea și-a anunțat decizia de renunțare la viața politică, deci și la calitatea de membru USR și la mandatul de ales local.

 

Ea devenise…celebră după o serie de acțiuni care mai de care mai interesante, dintre care cea mai cea a fost momentul când s-a prezentat la unul dintre restaurantele lui Dan Dinu, omul de afaceri local deja certat cu Dominic Fritz, în timpul pandemiei, cu jandarmii după ea, pentru a demonstra că acolo nu se respectă limitările sanitare. Concluzia “descinderii” a fost un fiasco total al operațiunii, un scandal public cât casa, respectiv suspendarea din partid, de ochii lumii, a Anei Munteanu, pentru șase luni. 

Acum, ea a anunțat plecarea…de peste tot ce are politica, a făcut-o după votul pe buget, probabil pentru a nu fi probleme la vot. Ea nu a mai așteptat finalul de mandat și si-a motivat gestul cu motive profesionale. Iată mai jos justificarea integrală prezentată de Munteanu. 

“Am intrat în politică venind din societatea civilă și cum sângele apă nu se face – după acești ani îmi este extrem de clar că puterea mea de muncă e mult mai utilă înapoi în comunitate, la firul ierbii. Aveam în plan să-mi finalizez mandatul de consilier local și abia apoi să mă retrag cu totul din politică. Dar, din motive profesionale, astăzi am decis să mă retrag din partidul din care făceam parte și implicit din funcția publică deținută. Cred că fiecare dintre noi trebuie să ne străduim să facem bine acolo unde ne găsim locul. Ramân cu gândul și sufletul alături de toți oamenii buni care aleg să facă politică și să lupte din administrație, cu tenacitate și motivație, pentru cetățeni. Am încheiat un capitol. Merg mai departe cu toate motoarele pornite și cu toate forțele de care proiectele în care sunt implicată acum au mare nevoie în această perioadă!”

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Atenție la cumpărarea de fructe și legume. Protecția Consumatorilor face o serie de recomandări/FOTO

Protecția Consumatorilor atenționează cumpărătorii să aibă grijă la achiziția de legume și fructe. În urma…

O oră ago

PSD Timiș spune că a găsit soluția deblocării hotărârii Consiliului Județean, de alocare a banilor pentru echilibrarea bugetelor locale

La scurt timp după ce președintele Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, a convocat presa, joi…

2 ore ago

Ad Libitum va face spectacol sâmbătă în Sala Capitol din Timişoara

Într-un concert devenit tradiție, Ad Libitum Voices aduce de anul acesta primăvara și la Timișoara,…

3 ore ago

Puținul cu care ne mulțumim

Prima oară când am auzit de AUR se întâmpla în campania electorală din 2020. Atunci,…

4 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 9 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 09.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago