Politica

Dobra, lansat în cursa pentru Lugoj, de Simonis, Grindeanu și Ciolacu: ”Ne-am săturat de amatorism, de lipsă de experiență, de o administrație care ignoră nevoile cetățenilor”

Călin Dobra, candidatul PSD la funcția de primar al Lugojului, a avut parte, sâmbătă de un eveniment de lansare a candidaturii sale așa cum nu își putea dori mai mult. Alături de el s-au aflat președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, prim-vicepreședintele partidului, Sorin Grindeanu, dar și candidatul social democraților la funcția de președinte al Consiliului Județean, Alfred Simonis.

Alfred Simonis, șeful de filială PSD al lui Dobra, admite că Lugojul merită mai mult din partea județului, dar și din partea Bucureștiului.

Trebuie să spunem faptul că în perioada în care Călin a fost președinte al Consiliul Județean a făcut multe pentru Timiș, a făcut multe pentru Lugoj, dar cineva, căruia i-a fost teamă de Călin, să nu crească prea mult, să nu crească prea repede, a încercat să-i saboteze multe din proiecte și dincolo de asumarea acestor erori, trebuie împreună să ne asumăm că vom plăti acele datorii față de Lugoj și că următorii 4 ani vom fi achitați, ca să spun așa”, a spus Simonis la lansarea de la Lugoj.

Sorin Grindeanu a amintit despre faptul că Dobra și Simonis i-au fost loiali, dar și despre faptul că cei doi vor fi excelenți ocupanți ai posturilor pentru care candidează.

Mai devreme, cum spuneam, lumea nu credea că el va candida, că lumea nu credea că Dobra Călin va candida, vă spun eu sigur. Eu am știut că vor candida amândoi (n.r. alături de Alfred Simonis). De ce? Pentru că, dacă-mi aduc bine aminte, ultima dată am fost în această sală în 2016. Unii dintre dumneavoastră vă aduceți aminte? Văd în prima, în primul rând pe domnul Pădina, în 2016, cred că la alegerile locale, înainte de alegere, locale, în 2016, când am candidat la Consiliul Județean și când eram secondat de cine, de altfel, Simonis și director de campanie Călin Dobra au fost doi oameni care în toți acești ani au fost alături de mine, indiferent de traseul pe care l-am avut. Mi-am fost loiali și am convingerea că vor fi Călin, un foarte bun primar de Lugoj și Fredi, foarte bun președintele Consiliului Județean. Să știți că toată această concurență constructivă, chiar o concurență constructivă pe care ei doi au avut-o în acești ani, a fost benefică pentru organizația noastră”, a fost discursul lui Grindeanu.

Prezent la eveniment, șeful PSD, Marcel Ciolacu, a spus că este impresionat de echipa avută de partidul său în Timiș.

”Aveți o echipă în Timiș, în Timișoara, în Lugoj, care va schimba destinele acestui județ, municipiilor, și nu numai atât, și văd foarte mulți primari la toate comunitățile din județul Timiș. Este pentru prima oară când eu văd o echipă atât de determinată, o echipă care a construit și când erau în opoziție și când suntem la putere, o echipă care a știut foarte bine ce dorește pentru locuitorii localităților în care s-au născut. Iar Călin, te-ai născut aici, Fredi, te-ai născut unde candidezi și nu cred și nu e prima oară când o spun. Nu cred că există în politică o mândrie mai mare decât să fii primarul localității în care te-ai născut tu”, a spus Ciolacu.

Omul zilei, Călin Dobra, a prezentat motivele pentru care a intrat în cursa pentru primăria Lugoj.

Lugojul este orașul în care m-am născut, reprezintă comunitatea în care am crescut și m-am format ca om și de aceea, înainte de toate, îmi doresc să avem un Lugoj normal, în care oamenii să trăiască bine, să fie respectați și auzit, am hotărât să vin acasă să pună slujba lugojenilor mei, experiența reală dobândită în cei aproximativ 10 ani de administrație. Mi-am asumat această responsabilitate de a candida pentru că știm cu toții, din păcate, orașul nostru a rămas mult în urmă. Chiar dacă s-au depus multe proiecte, toate sunt pe hârtie, niciunul nu este implementat, niciunul nu este pus în practică. Am constatat în ultimii ani că orașul nostru se transformă, din păcate, într-un târg murdar, că este lăsat în paragină. Ne-am săturat, asta am spus noi, colegii social-democrați. Ne-am săturat de amatorism, de lipsă de experiență, de o administrație care ignoră zilnic nevoile cetățenilor de așa ziși edili pentru care oamenii au contat doar în campania electorală, de o primărie transformată în agenție imobiliară”, a declarat Călin Dobra, la lansarea oficială a candidaturii sale pentru Primăria Lugoj.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

O companie din Peciu Nou primește 3,9 milioane de lei pentru a asigura paza la Aeroportul Internațional Timișoara

O companie din Peciu Nou va lua aproape patru milioane de lei de la Aeroportul…

2 minute ago

Anunţ Ghiroda

PRIMĂRIA COMUNEI GHIRODA, localitatea Ghiroda, str. Victoriei, nr. 46, jud. Timis, anunţă elaborarea primei versiuni…

O oră ago

Alegerile au trecut, vine vremea negocierilor. Cine ar putea fi viitorii viceprimari ai Timişoarei şi vicepreşedinţi ai CJ Timiş

Alegerile s-au consumat cu o săptămână în urmă, iar în perioada următoare vor avea loc…

O oră ago

A început examenul maturităţii. În iunie se dau probele orale la Bac, în iulie cele scrise

Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024, susţin…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 17 iunie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 17.06.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago

Timișul Şag, lecție de fotbal în patria gugulanilor

Timisul Șag este ca și promovată în liga a treia după ce s-a impus cu…

15 ore ago