Sport

Narcisa Martin şi fetele sale de aur au făcut legea la naţionale, Balcaniadă, Europene/FOTO

Performanţe excelente în ultima lună, la un sport care necesită zeci de ore de antrenament pe săptămână! Singura sportivă din județul Timiș cu titlul de Maestru Emerit al Sportului în acest domeniu este o adevărată creatoare de campioane. Ea însăși Campioana Europeană, Narcisa Martin a reușit, primăvara acesta, să își urce pe podiumurile celor mai importante competiții naționale și internaționale toate sportivele antrenate.

Veștile bune vin de la sportivele care se antrenează la Smartfit Timișoara și care, la Campionatul Național de Culturism și Fitness 2024 au urcat pe podium și au obținut medalii.

Narcisa Martin, antrenoarea lor, Campioană Europeană a României la secțiunea Bikini Fitness, în paralel cu propria carieră sportivă, este și unul din antrenorii de elită în domeniu. Ea tocmai a primit certificarea de Maestru Emerit al Sportului, postură pe care nu o mai are nicio sportivă din vestul României.

După ce una din sportivele antrenate de Narcisa Martin a câștigat două titluri de Campioană Balcanică, inclusiv cel de Campioană Absolută la secțiunea la care a participat, și apoi titlul de Campioană Europeană (Mădălina Stanca, 20 de ani, studentă la Universitatea Politehnica), restul fetelor care sunt antrenate la Smartfit Timișoara au urcat pe podiumurile Campionatului Național de Culturism și Fitness 2024, eveniment care a avut loc, recent, la BT Arena din Cluj – Napoca. Timișoara are patru noi Campioane Naționale, o Campioană Absolută, o Vicecampioană Națională și fete medaliate cu bronz.

Proaspăta Maestră Emerită a Sportului Narcisa Martin a însoțit în competiție 7 sportive, de antrenamentele cărora s-a ocupat în detaliu, iar rezultatele s-au văzut pe podium. Șase au urcat pe podium, iar una a intrat în finală.

Mai mult, două dintre sportive sunt mame. Lenuța Perduțu, 36 ani, din Focșani, e profesor de Educație fizică și mamă a trei copii. Ea este noua Campioană Națională Bikini Fitness Masters 35 – 39 ani, -160 cm. Din Timișoara a participat și Olivia Mișca, 44 de ani, care a obținut trei premii: Locul 3 Fitmodel Masters 40 – 44 ani, Locul 4 Bikini Senioare, -162 cm și Locul 4 Bikini Masters 40 – 44 ani. Mamă a doi copii, Olivia a „corupt-o” și pe fiica ei adolescentă, Delia Elena Micșa, 18 ani. Astfel, mamă și fiică s-au întors la Timișoara cu medalii. Eleva Colegiului Național Bănățean a devenit Campioană Națională Fitmodel Senioare OPEN, Vicecampioană Națională Fitmodel Junioare OPEN, obținând și Locul 3 Bikini Juniori 16 – 20 ani, 166cm+, respectiv Locul 4 Bikini Seniori, 172cm+.

Cealaltă adolescentă antrenată de Narcisa Martin, Denisa Domocoș, 17 ani, elevă la Liceul Tehnologic din Jimbolia, a obținut Locul 5 la Bikini Fitness Junioare 16 – 20 ani, -166 cm și Locul 6 Fit Pairs Juniori.

Aniella Ponta, 22 ani, studentă la Facultatea de Mecanică – Inginerie Medicală, cu un master în Biomecanică avansată, a obținut Locul 3 Bikini Junioare 21 – 23 ani, +166, respectiv Locul 4 Bikini Senioare, 172.

Noua Campioană Națională Bodyfitness și Campioană Absolută Bodyfitness este o altă sportivă antrenată de Narcisa Martin, Diana-Ștefania Sima, 29 ani, care activează deopotrivă în IT și fitness (ca group trainer).

Nu în ultimul rând Mădălina Stanca, Campioana Europeană și Balcanică de anul acesta, a reușit performanța să își mai pună în palmares trei titluri. Ea a devenit Campioană Națională Junioare 21 – 23 ani, -160 cm, Campioană Națională Juniori Fit Pairs și Vicecampioană Națională Senioare, -158cm.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Echipă mică, dar cu suflet mare şi un public incredibil! România a dat de pământ cu Ucraina

România a reușit un joc de senzaţie și a câștigat categoric 3-0, cu Ucraina, în…

2 ore ago

Doar 502 timișoreni și-au încasat prima de casare din programul Rabla Local

Până în acest moment, doar 594 de beneficiari, dintre cei 1631 care s-au înscris în…

3 ore ago

Prefectul de Timiș avertizează primarii care vor rămâne fără post: Faceți-vă treaba până la final

Cazul Buciu, în care echipa de la conducerea primăriei Lugoj a anunțat demisia din funcție,…

3 ore ago

În această lună se reiau lucrările de reabilitare la Turnul de Apă Iosefin. A fost semnat contractul cu noul executant

Primăria Timișoara reușește să deblocheze unul dintre cele mai nefericite programe de reabilitare a patrimoniului…

5 ore ago

UPT, contribuţie importantă la un proiect internaţional de succes, despre știința deschisă și educația deschisă

UPT, realizare importantă şi în afara ţării. În prima parte a lunii iunie 2024, proiectul…

6 ore ago

“De la fraudă electorală la dictatură nu e decât un pas”. Protest în Timişoara împotriva fraudării alegerilor

Iniţiativa Timişoara organizează marţi, 18 iunie, de la ora 18.00, un protest paşnic în  Piaţa…

8 ore ago