Sport

Școala Gimnazială Nr. 27 Timișoara a obținut locul 1 la etapa interjudețeană de fotbal fete U8 „Cupa Tymbark Junior”

Recent, a avut loc etapa interjudețeană de Fotbal fete – U8 ani – „Cupa Tymbark Junior”, competiţie desfăşurată în cadrul Olimpiadei Naţionale a Sportului Şcolar. Reprezentantele județelor Timiș, Caraș-Severin și Alba au creat un spectacol fotbalistic impresionant, oferind momente memorabile pe terenurile de joc ale bazei sportive „Mircea Chivu” din Reșița.

Judeţul Timiş a fost reprezentat de echipa de fotbal a Şcolii Gimnaziale Nr. 27 din Timişoara, compusă din elevele: Bar Daria, Ișfan Andreea, Frunză Alexandra, Butura Alessia, Amarandei Loana, Petrovici Raisa, Ignea Sonia, Bologa Ștefania și Giuvelic Raisa, fiind susţinute de pe margine de profesorul Bogdan Andriucă.

Micuțele fotbaliste de la „Școala 27” au câștigat detașat toate meciurile (Șc.Gim.Nr 27 TM – Caraș – Severin: 8-0 și Șc.Gim.Nr.27 TM – Alba: 8-1) adjudecându-și titlul de campioană interjudețeană, fetele fiind campioanele en-titre.

„Deşi am început ziua competițională cu un număr fix de jucătoare, neavând nici o rezervă, am sperat ca fetele să nu se accidenteze și să reușească să mențină turate „motoarele” la capacitate maximă în fiecare moment al jocului. Din nou au dat dovadă de seriozitate, ambiție, devotament, muncă și talent, iar finalul ne-a surprins din nou pe podium, așa cum am și sperat, pe locul I. A fost o experiență placută, un nou moment unic pentru fete, o șansă de a demonstra tuturor pasionaților de fotbal că și fetele pot avea un joc la superlativ. Felicit pe această cale elevele, părinții, profesorii implicați în acest proces de promovare a talentului în plan sportiv, cât și întreaga comisie de organizare a competiției „Cupa Tymbark” care a avut loc la Reșița, un mod ireproșabil al organizării, o atmosferă plăcută, premii pentru micuții elevi, dar mari talente. Felicitări și la cât mai multe astfel de evenimente!”, a declarat profesorul Bogdan Andriucă.

Eleva Daria Bar a marcat 14 din cele 16 goluri, primind astfel titlul de „cel mai tehnic jucător al turneului”. .

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Jurnal de campanie (13). S-a mai spart o conspiraţie. Cristopher Cîrpaci chema clanurile alături de Nicolae Robu încă din urmă cu doi ani

Eliberarea străzii Cezar, dar mai ales îndemnul lui Cristopher Cîrpaci adresat coetnicilor săi pentru a-l…

3 minute ago

Noul catalog Enjoy Life a ajuns la Iulius Town Timișoara!/Foto

Pentru cei care se bucură de zilele de primăvară și vor să întâmpine vara cu…

54 de minute ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 17 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 17.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

O oră ago

Alfred Simonis și-a lansat candidatura la șefia consiliului județean în cadrul unui show electoral la sala Constantin Jude

Așa cum ”partenerul” său de alianță, Nicolae Robu, a avut parte de o lansare grandioasă…

10 ore ago

Debut excelent pentru CSU Politehnica la naţionalele de floretă

Politehnica Timișoara a câștigat două medalii joi, 16 mai, în prima zi a Campionatuliu Național…

16 ore ago

Specialiștii IFC au venit din nou la Timișoara. Caută cea mai bună soluție pentru un viitor spital municipal/FOTO

Cu doar aproximativ două săptămâni înainte de termenul de predare al studiului de prefezabilitate pentru…

18 ore ago