Administratie

Benzile de circulație de pe DJ 691 extins nu au probleme de dimensionare. Autoritățile spun că s-a respectat legislația

Benzile de circulație rezultate după extinderea drumului care traversează Dumbrăvița, spre autostrada A1, nodul de la Giarmata, se încadrează perfect în cerințele legale, garantează autoritățile. Aceasta după ce mai mulți șoferi s-au plâns că benzile ar fi prea mici.

DJ 691 a fost extins la două benzi pe sens, pe întreaga porțiune de la ieșirea din Timișoara și până la nodul de acces spre autostrada A1, de la Giarmata. Dacă pentru tronsonul 2, cel de la centură spre nod totul este perfect, pentru porțiunea care traversează Dumbrăvița, mai mulți șoferi s-au plâns că benzile de circulație ar fi prea înguste. Nu sunt niciun fel de probleme, spun autoritățile județene, care administrează șoseaua.

La fel, constructorul spune că totul este așa cum a cerut proiectul, iar benzile sunt la dimensiunea legală, deși admite că sunt câteva zone unde amenajările edilitare au necesitate încadrarea într-un spațiu redus.

Noi a trebuit să respectăm întocmai proiectul care ne-a fost pus la dispoziție și sunt convins că datele pe care proiectantul le-a procesat și ni le-a prezentat în punerea în operă au fost ghidate de niște parametri foarte clar definiți vizavi de limita de domeniu, domeniul de de construire, cadastru și, bineînțeles, mai sunt și alte aspecte care țin de lucrurile care nu se văd. Nu sunt probleme de delimitare sau de subdimensionare a benzilor de circulație”, a declarat Cătălin Flămânzeanu reprezentantul companiei care a executat lucrarea.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Festivalul Ceaunelor se mută duminică la Giarmata Vii

Duminică, 29 septembrie de la ora 14, la Giarmata Vii va avea loc a doua…

39 de minute ago

Retro Parada Toamnei închide pe 12 octombrie, la Timişoara, sezonul expoziţional retro

Sâmbătă, 12 octombrie, începând cu orele 14:00 în Piața Unirii se va da startul ediţiei…

O oră ago

Mii de studenți pe stadionul Știința, la StartUPT. Festivitate de deschidere vibrantă la Universitatea Politehnica Timișoara/Foto

Campusul Universității Politehnica Timișoara s-a animat vineri, 27 septembrie 2024, încă de dimineață, cu ocazia…

2 ore ago

Cod galben de ploi începând din Banat. La munte, lapoviță și ninsoare

Meteorologii anunţă cod galben de ploi, începând de sâmbătă după-amiază, în mai multe judeţe din…

3 ore ago

Surpriză pe lista PNL Timiș pentru Camera Deputaților. Criștian Bușoi trimis să candideze la Dolj

Biroul Permanent Național al PNL a aprobat, în această seară, listele de candidați la alegerile…

15 ore ago