Timp liber

CODRU Festival pleacă din Parcul Central și se mută într-un loc mai potrivit, fosta Grădină Zoologică

Programat inițial în Parcul Central din Timișoara, CODRU Festival își schimbă locul inițial de desfășurare. Confruntați cu numeroase proteste legate de locația aleasă, organizatorii și primăria mută festivalul într-o locație mult mai potrivită unui asemenea eveniment. Un loc chiar inedit, mai precis fosta Grădină Zoologică a orașului, de la Pădurea Verde.

Locația era neutilizată de 5 ani, iar acum organizatorii intenționează să aducă un suflu nou unui spațiu cu potențial pentru evenimente culturale. Timișorenii vor avea o experiență inedită atât în cadrul CODRU Festival, cât și în cadrul altor evenimente culturale care vor putea avea loc în Pădurea Verde, în viitor.

„O provocare mai mare nu credem că ar putea exista în acest punct, dar e o provocare pe care noi, echipa CODRU, o acceptăm cu dăruire și respect pentru publicul nostru. Suntem dedicați să depunem toate eforturile, să dăm tot ce avem mai bun și să facem un CODRU Festival memorabil, așa cum meritați. Vă promitem că veți experimenta o nouă poveste în acest cadru inedit pe care fosta Grădină Zoologică ni-l oferă”, declară Victor Balaniuc, cofondator și General Manager CODRU Festival.

La CODRU Festival vor cânta SUBCARPAȚI X Orchestra Filarmonicii Banatul feat. Dope D.O.D., ALTERNOSFERA, Lupii lui Calancea, HVNDS, AZTECA și CRED CĂ SUNT EXTRATERESTRU sunt cei mai noi artiști care completează lineup-ul evenimentului. Aceștia, alături de CALUM SCOTT, EDITORS, FAITHLESS (DJ set), PATRICE, WILKINSON, VIȚA DE VIE, VAMA, ERIKA ISAC, IAN, NANE, NOUĂ UNȘPE, OSCAR, PUYA, RAVA vor urca pe scenele CODRU Festival în perioada 30 august – 1 septembrie.

Cei care au amânat achiziționarea biletelor, au la dispoziție 72 de ore pentru a cumpăra tichete la un preț special de 49 de euro + taxe, acestea fiind limitate la un număr de 2.000 de bilete.

Totodată, organizatorii anunță că și celelalte categorii de bilete – UNDER25, SQUAD SPECIAL (bilete pentru grupuri), TIMbru de CODRU – pot beneficia de reducere în plus, folosind codul: NEMUTAMLAZOO.

Biletele pentru ediția de anul acesta a festivalului CODRU se pot cumpăra de pe www.codrufestival.ro .

CODRU este un eveniment inedit de responsabilitate socială, fiind singurul festival din România ale cărui venituri sunt redirecționate spre cauze ecologice. CODRU este mai mult decât un festival, este un program cultural, un manifest dedicat naturii și artei și se bazează pe 4 piloni importanți: Artă și cultură, educație, entertainment și sustenabilitate. Festivalul este dublat de sesiuni de plantare și acțiuni de ecologizare a pădurilor. Fiecare participant la CODRU Festival se alătură implicit și misiunii de responsabilizare și ecologizare, pentru că fiecare bilet reprezintă un copac plantat.

Până acum s-au plantat peste 45.000 de copaci.

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Timișenii sunt așteptați, în acest weekend, la Kikinda, la Zilele Ludăii

Tradiționalul Festival al Dovleacului de la Kikinda, Serbia, îi așteaptă în vizită pe timișeni, din…

3 ore ago

Iluminatul public va fi extins la ieșirea din Timișoara, pe șoseaua spre Lugoj

Ieșirea rutieră din Timișoara spre Lugoj va fi mai bine iluminată. Primăria Timișoara a semnat…

4 ore ago

Drive Auto Tuning Show sau cum caii putere fac casă bună cu eleganța, stilul și frumusețea

Spre sfârșitul săptămânii, Piața Unirii va fi invadată de mașini ca în filme. Mii de…

6 ore ago

Casa Mal se deschide publicului pentru premiile Beta 2024

Denumită de arhitecții organizatori ai Bienalei de Arhitectură Vila Mal, clădirea rămasă în picioare pe…

7 ore ago

Liberalii timișeni au votat, alături de colegii din întreaga țară, în unanimitate, să îl trimită pe Ciucă în lupta pentru funcția de președinte

Nicolae Ciucă a fost desemnat oficial candidatul PNL la funcția de președinte al României. Filiala…

8 ore ago

Leii din Banat încep noua campanie din campionat la sfârșitul acestei săptămâni

Ultimele zile în care se umblă la retușuri și la integrarea noilor veniți. SCM winsed.swiss…

12 ore ago