Sport

Eșecuri trase la indigo. Dumbrăvița a pierdut și cu Alba Iulia

CSC Dumbrăvița a încheiat cantonamentul de la Sântămăria-Orlea, cu un amical desfășurat la Simeria, în compania formației de Liga a III-a CSM Unirea Alba Iulia. Gruparea pregătită de timișoreanul Alexandru Pelici, mult întărită în această vară, s-a impus cu 1-0. Cu același scor, alb-verzii au pierdut și cu U Craiova și CFR Cluj.

Oboseala acumulată în stagiul din Țara Hațegului și-a spus cuvântul în jocul formației bănățene, care a dominat în mare măsură la capitolul posesie, dar nu a reușit să își fructifice ocaziile create.

CSM Unirea a punctat la prima ocazie importantă. În minutul 17, experimentatul Ștefan Blănaru a profitat de o nesincronizare în defensivă și a înscris cu un șut din interiorul careului.

Antrenorul Cosmin Stan a utilizat formula Iliescu (63, Mikloș) – Joldea, Zurbagiu (46, Burdeț), Horcea (46, Apro) – Băluțoiu (46, Vasluian), Adam (46, Sima), Salhi (46, Ristin), Martinov (46, Morariu), Sofran (46, Ghinescu) – Pădurariu (46, Modan), Paulevici (46, L. Bodri).

„E foarte greu de tras concluzii, atunci când ai meci în ziua plecării din cantonament. De când eram jucător știu că tot timpul în ultima zi erai mai mult cu gândul la plecare. Mai ales că a fost un cantonament foarte greu, cu foarte multă alergătură, foarte multă forță. Căldura și-a pus amprenta asupra jucătorilor încă de miercuri. Dar sunt foarte mulțumit de modul în care s-au implicat și au încercat să respecte sarcinile de joc. Ieri după-amiază am făcut un antrenament tactic, în care am schimbat sistemul de joc, am jucat 3-5-2, pentru jucătorii noi a fost prima dată și sunt mulțumit de modul în care au încercat să respecte ceea ce am vorbit înainte de joc. Am întâlnit un adversar care mi-a plăcut. Unirea, dacă va juca la fel și în campionat, clar va fi una dintre pretendentele la promovare. Jucătorii cu experiență pe care i-au adus acum, probabil îi vor ajuta în îndeplinirea obiectivului. Revenind la cantonament, a fost unul foarte obositor pentru jucători, dar necesar. Cu excepția lui Cibi, nu am avut accidentări grave, iar acesta e un lucru bun”, a spus antrenorul Dumbrăviței, Cosmin Stan.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

2 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

3 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

6 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

6 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

7 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

8 ore ago