Sport

Helles Marcel Răducanu – degustare de bere și fotbal adevărat

La Renaissance a găzduit un eveniment remarcabil, marcând lansarea berii artizanale Helles Marcel Răducanu. Această bere este dedicată faimosului fotbalist român Marcel Răducanu, cunoscut pentru talentul său extraordinar și cariera impresionantă atât în România, cât și în Germania.

Evenimentul a reunit multe figuri notabile din lumea fotbalului, precum și pasionați de bere artizanală. Printre invitați s-au numărat Emerich Dembroschi, fost internațional român și un nume de referință în fotbalul timișorean, dar și jurnalistul sportiv Nicolae Secoșan, renumit pentru cronicile sale sportive din România.

La Renaissance, cunoscut pentru atmosfera sa boemă și primitoare, a oferit cadrul ideal pentru o zi de celebrare a tradiției și pasiunii. Oaspeții au avut oportunitatea de a degusta Helles Marcel Răducanu, o bere blondă artizanală cu un gust rafinat și note delicate de malț și hamei. Această bere, creată cu atenție și dedicație, reflectă eleganța și cariera strălucitoare a celui omagiat.

Emerich Dembroschi a vorbit emoționant despre Marcel Răducanu, rememorând momentele petrecute împreună pe teren și apreciind ideea de a-l onora pe fostul său coleg prin această bere. „Marcel a fost mereu un model de profesionalism și dedicare. Faptul că această bere îi este dedicată este un gest frumos și o recunoaștere a valorii sale,” a declarat Dembroschi. Nicolae Secoșan a accentuat importanța promovării valorilor autentice în sport și cultură.

Participanții la eveniment au fost încântați de gustul distinctiv al berii Helles și de povestea din spatele acesteia. Atmosfera a fost animată de discuții despre fotbal, amintiri din meciuri memorabile și planuri pentru viitor.

În concluzie, lansarea berii artizanale Helles Marcel Răducanu la La Renaissance a fost un succes răsunător, aducând împreună personalități importante din fotbal și iubitori de bere artizanală pentru a sărbători o figură emblematică a sportului românesc.

Şi cum suntem în perioada EURO, Răducanu, fost internaţional şi el, a lăudat spiritul de echipă al tricolorilor ambiţia lor, declarând că nu ar fi o mare surpriză dacă am trece de Ţările de Jos. Marcel a mai declarat că până acum a fost impresionat de jocul Spaniei, dar şi de fotbalul arătat de Elveţia şi Austria.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Visul frumos s-a terminat! România se întoarce acasă, dar măcar am câştigat o echipă

Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după…

17 minute ago

Mai mult decât un festival studenţesc! ISWint, organizat de UPT sub patronal UNESCO

Un festival la cel mai înalt nivel. O recunoaștere a valorii Festivalului Studențesc ISWinT (International…

3 ore ago

Dumbrăviţa se întăreşte şi în atac! Două nume noi

După ce şi-a betonat apărarea, cu un portar şi mai mulţi fundaşi, la divizionara secundă…

4 ore ago

Unul dintre corpurile de la Școala Generală 16 va fi reabilitat termic

Corpul C1 al Școlii General 16 va beneficia de reabilitare termică, acum fiind semnat contractul…

5 ore ago

Primăria repară şi face frumoase mai multe străzi și bulevarde din Timișoara

Mai multe străzi și bulevarde din Timișoara vor beneficia, în perioada următoare, de mai multe…

5 ore ago

Mai mulți copaci din Parcul Botanic, vandalizați/FOTO

Mai mulți copaci din Parcul Botanic au ”atras” atenția unor cetățeni supărați. Aceștia au au…

10 ore ago