Invatamant

Se caută furnizori pentru echipamente IT în valoare de 33 de milioane de lei. Vor fi folosite la dotarea școlilor din Timișoara

Licitația de 33 de milioane de lei pentru achiziția de echipamente IT și digitale pentru dotarea școlilor timișorene a fost lansată. Primăria Timișoara caută firme care să ofere echipamentele specifice, după ce a câștigat o finanțare imensă din PNRR.

Vizate pentru dotare sunt școlile și liceele din oraș. În total, vor fi șapte loturi cu astfel de echipamente.

”În baza contractelor se va achiziționa echipamente TIC și echipamente digitale pe 7 loturi în cadrul proiectului ,,Dotarea cu mobilier, materiale didactice și echipamente digitale a unităților de învățământ preuniversitar și a unităților conexe din Municipiul Timișoara” cod F-PNRR-Dotari-2023-6681, finantat prin PNRR/2022/C15/01, în conformitate cu cerințele impuse în documentaţia de atribuire”, se spune în anunțul licitației, care a fost lansată pe SEAP.

Valoarea sumei oferite este una semnificativă, mai precis 33,5 milioane de lei.

După cum spuneam, sunt în total șapte loturi de echipament care trebuie acoperite. Cele mai mari valori sunt acordate pentru ”organizarea în mediul virtual a unităților de învățământ preșcolar și gimnazial”. Sunt patru asemenea loturi, iar sumele pe fiecare lot pornesc de la 5,5 milioane și ajung la 7,5 milioane de lei.

Iată care sunt cele șapte loturi și valoarea lor: Echipamente pentru dotarea laboratoare de informatică din UIP – 2,9 milioane lei; Echipamente pentru dotarea laboratoare de informatică din IPT – 796.861 lei; Dotarea cu Echipamente TIC pentru organizarea în mediul virtual a unităților de învățământ preșcolar și gimnazial – 5,5 milioane lei; Dotarea cu Echipamente TIC pentru organizarea în mediul virtual a unităților de învățământ preșcolar și gimnazial – 7,5 milioane lei; Dotarea cu Echipamente TIC pentru organizarea în mediul virtual a unităților de învățământ preșcolar și gimnazial – 5,5 milioane lei; Dotarea cu Echipamente TIC pentru organizarea în mediul virtual a unităților de învățământ liceal 2 – 6,7 milioane lei; Dotarea cu echipamente digitale a laboratoarelor de știinte și a cabinetelor școlare și psihopedagogice din unitățile de învățământ – 2,6 milioane lei.

Pe lista obiectelor vizate pentru achiziție sunt computere fixe și portabile, videoproiectoare, routere, scanere, fotocopiatoare, licențe software, monitoare tactile, echipamente de sonorizare, echipamente pentru videoconferințe.

 

 

Share
Published by
Marcel Hoster

Recent Posts

Moş Teacă şi gonacul lui Hayssam pleacă la război. Nicu şi Marcel, doi oameni de onoare

Construcţia hermafrodită PSD-PNL cu care ne-a blagoslovit Klaus Iohannis pe motiv de stabilitate, crapă din…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 3 iulie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 03.07.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Visul frumos s-a terminat! România se întoarce acasă, dar măcar am câştigat o echipă

Naţionala României a părăsit Campionatul European de fotbal - EURO 2024, găzduit de Germania, după…

13 ore ago

Mai mult decât un festival studenţesc! ISWint, organizat de UPT sub patronal UNESCO

Un festival la cel mai înalt nivel. O recunoaștere a valorii Festivalului Studențesc ISWinT (International…

15 ore ago

Dumbrăviţa se întăreşte şi în atac! Două nume noi

După ce şi-a betonat apărarea, cu un portar şi mai mulţi fundaşi, la divizionara secundă…

16 ore ago

Unul dintre corpurile de la Școala Generală 16 va fi reabilitat termic

Corpul C1 al Școlii General 16 va beneficia de reabilitare termică, acum fiind semnat contractul…

17 ore ago