Politica

Ştire pentru cei săraci cu duhul. În Timişoara au început înscrierile pentru casele de 35.000 de euro

Vreţi o casă la doar 35.000 de euro? Doriţi credite cu dobândă zero? Vreţi reducerea taxelor sau chiar anularea lor? Nimic mai simplu, începând de joi, 4 iulie, puteţi avea parte de toate acestea, cu o singură condiţie. Respectiv să mergeţi la sediul AUR Timiş ca să semnaţi „Planul Simion”.

Chiar de Ziua Americii, sediul AUR Timiş s-a transformat în Cornul abundenţei. Doar la o semnătură distanţă, puteţi avea case la 35.000 de euro bucata, credite bancare fără dobândă, taxe scăzute spre zero. Pentru toate acestea nu trebuie decât să semnaţi „Planul Simion”, lucru care poate fă făcut de joi doar la sediul AUR Timiş. Probabil, primi sosiţi, primii serviţi.

Jurnaliştii de la deFapt au încercat să vadă care este manevra şi au primit oferta de la Simion: Cei care vor să beneficieze de proiect trebuie să semneze un contract prin care să se înscrie în Planul SIMION, în cadrul căruia îmi asum să îndeplinesc acest lucru când voi ajunge președinte. Ești interesat de o casă la 35.000 de euro?“.

A fost nevoie de semnarea unui contract de înscriere, în care s-au trecut datele personale, inclusiv CNP-ul și un număr de telefon. Abia după completarea acesator date personale s-a putute vedea “Contract de înscriere în PLANUL SIMION“.

Dacă ești fan AUR ți se garantează casă cu prioritate.

“Subsemnatul Beneficiar, înțeleg că înscrierea în cadrul PLANULUI SIMION îmi garantează analiza dosarului și acordarea punctajului de prioritate numai în măsura în care capacitatea programului nu este depășită, aceasta fiind determinată în funcție de numărul unităților locative vizate de program (până la 1.000.000)“, se mai arată în contract.

Un singur amănunt. Pentru ca “planul” să prindă viaţă, trebuie ca şi George Simion să ajungă preşedinte. Dar cum un preşedint, chiar Simion să-l cheme,, n-are cum să facă locuinţe, mai are nevoie şi de un “guvernul său”.

 

Share
Published by
Alex Nestor

Recent Posts

Autobuzele rămân principalul mijloc de transport din Timișoara

Un kilometru este distanța maximă pe care un locuitor al Timișoarei este nevoit să o…

47 de minute ago

Protecția cu parapete rotative, replicată și la nodul de ieșire de pe A1 de la Remetea Mare. Circulația va fi întreruptă

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a decis să instaleze parapete cu rulouri într-un nou…

2 ore ago

Maratonul Timişoarei trece într-o nouă eră, iar UPT va fi acolo să îi garanteze succesul

Sub sloganul „Alergăm împreună, trăim istoria, ne proiectăm viitorul în fiecare pas”, începând din 2024,…

2 ore ago

Ofertă pentru zile călduroase. Arbori cu creștere rapidă și coroană deasă, de vânzare la Pepiniera Horticultura/Foto

Atunci când temperaturile încep să crească, nimic nu este mai plăcut decât relaxarea la umbra…

5 ore ago

Report de peste 2,5 milioane de euro la Loto 6 din 49 înaintea extragerii de duminică

Reportul pentru categoria I a jocului Loto 6/49 se apropie de 2,6 milioane de euro,…

5 ore ago

Joc solid în Bănie pentru Dumbrăviţa

CSC Dumbrăviţa a pierdut la limită amicalul disputat în baza sportivă Lunca Jiului, cu Universitatea…

6 ore ago