Ştire pentru cei săraci cu duhul. În Timişoara au început înscrierile pentru casele de 35.000 de euro

Vreţi o casă la doar 35.000 de euro? Doriţi credite cu dobândă zero? Vreţi reducerea taxelor sau chiar anularea lor? Nimic mai simplu, începând de joi, 4 iulie, puteţi avea parte de toate acestea, cu o singură condiţie. Respectiv să mergeţi la sediul AUR Timiş ca să semnaţi „Planul Simion”.

Chiar de Ziua Americii, sediul AUR Timiş s-a transformat în Cornul abundenţei. Doar la o semnătură distanţă, puteţi avea case la 35.000 de euro bucata, credite bancare fără dobândă, taxe scăzute spre zero. Pentru toate acestea nu trebuie decât să semnaţi „Planul Simion”, lucru care poate fă făcut de joi doar la sediul AUR Timiş. Probabil, primi sosiţi, primii serviţi.

Jurnaliştii de la deFapt au încercat să vadă care este manevra şi au primit oferta de la Simion: Cei care vor să beneficieze de proiect trebuie să semneze un contract prin care să se înscrie în Planul SIMION, în cadrul căruia îmi asum să îndeplinesc acest lucru când voi ajunge președinte. Ești interesat de o casă la 35.000 de euro?“.

A fost nevoie de semnarea unui contract de înscriere, în care s-au trecut datele personale, inclusiv CNP-ul și un număr de telefon. Abia după completarea acesator date personale s-a putute vedea “Contract de înscriere în PLANUL SIMION“.

Dacă ești fan AUR ți se garantează casă cu prioritate.

“Subsemnatul Beneficiar, înțeleg că înscrierea în cadrul PLANULUI SIMION îmi garantează analiza dosarului și acordarea punctajului de prioritate numai în măsura în care capacitatea programului nu este depășită, aceasta fiind determinată în funcție de numărul unităților locative vizate de program (până la 1.000.000)“, se mai arată în contract.

Un singur amănunt. Pentru ca “planul” să prindă viaţă, trebuie ca şi George Simion să ajungă preşedinte. Dar cum un preşedint, chiar Simion să-l cheme,, n-are cum să facă locuinţe, mai are nevoie şi de un “guvernul său”.

 

Autor
Etichete , ,
Redacția deBanat.ro nu-și asumă responsabilitatea pentru comentariile postate de utilizatori.

Comentarii prin facebook

Scrie un comentariu

15 comentarii pentru acest articol

Reos a spus: (iulie 5th, 2024 at 11:01 )

Cred că trebuie să ne facem griji pentru că medicamentația nu-și mai face efectul.🤣🤣🤣

A.M.M. a spus: (iulie 5th, 2024 at 11:42 )

Cei care conduc partidul apărut din valurile pandemiei chiar iși bat joc de oamenii vulnerabili,cinstiți și cu probleme la care cu greu le pot face.
Culmea, le mai iau și datele personale,nu mai au nici o limită la ceea ce fac,asta nu e campanie electorală,e o umilintă și dispreț pentru acele persoane.
Doamne,unde s-a ajuns.

Rumburak a spus: (iulie 5th, 2024 at 13:51 )

Asa ajunge in turul 2 pentru a fi sperietoarea Vadim, planul este să câștige candidatul statului paralel, primarul nostru, proaspăt viitor cetățean român.
Daca Ciucă amenință să intre în turul 2, există metoda Bârnă, dosarul penal care dispare după alegeri.
Eu votez la mișto chiar cu cine nu vor ei să câștige, să văd ce pot face, numără că la clotilda sau votul diaspora pt Băsescu?

Lorelei a spus: (iulie 5th, 2024 at 14:22 )

E într-adevăr o chestiune de „medicamentatie”, dar pacienții sunt alții. Imaginați-vă, de pildă, câte locuințe s-ar putea construi din contravaloarea evaziunii fiscale. Evaziune diminuată doar prin participare conștientă și responsabilă la controlul evaziunii a participantului direct interesat pentru sine, a cumpărătorului, la o asemenea „cruciadă”. Ceea ce acum nu se întâmplă. E adevărat că, pe această cale s-ar putea compromite investițiile la Monte zcarlo, de ex., ale „băieților deștepți”, îngăduiti cel puțin ideologic.

Gb a spus: (iulie 5th, 2024 at 14:59 )

Eu nu inteleg cum poate debanat sa publice asa un articol-anunt?

fotbal1 a spus: (iulie 5th, 2024 at 16:38 )

Da le aduce o casa mini sau le pune un container si e gata casa sub 35000. Doar ca apoi platesc ca la camatar….

Euy a spus: (iulie 5th, 2024 at 18:25 )

Desi nu imi place AUR deloc, cei care baga botul la asa ceva mi se par mai groaznici. Am ajuns la varsta la care nu mai am toleranta la prostia umana. Chiar sunt oameni care ne consuma oxigenul si atat.

Daniel a spus: (iulie 5th, 2024 at 18:29 )

Este un tertip pentru a strânge semnăturile necesare la depunerea candidaturii pentru președinție.

Nelu a spus: (iulie 6th, 2024 at 04:22 )

Bravo George!Singurul om care cred că mai poate aduce ceva bun în țara asta.Decât să votez pe șarlatanul de Ciolacu(Promite și nu face nimic!+fură de te speri)…sau pe PNL-stul de Ciucă (Nu v-ați convins de Iohannis?Ăsta îi același aluat.Promite și nu face nimic!)Treziți-vă și gândiți puțin ,nu mai credeți toate știrile negative cu Rusia și omu lu’ Putin! :)))

ROMANIA a spus: (iulie 6th, 2024 at 06:43 )

V-ati imscris si voi cu stapanii vostri rromulae cel vopsitu’ si sifonis? Sa ii luati si pe cei de la ziuadevest si tion!

Xxx a spus: (iulie 6th, 2024 at 11:47 )

@nelu, mai nelutule, sa ne trezim și în loc de USL să alegem AUR ? Nu e mai bine Sosoaca ? Chiar așa ? (Apropo, ai idee cit costa numai materialele pt o casa ?)

Genny a spus: (iulie 6th, 2024 at 14:15 )

Dragi romani cultivați! Treziți.va și răspundeți.le celor care cred în incultura lor și în inocenta lor…ca ” personajul” g.simion trebuie sa fie votat și ca el reprezinta interesele romanilor!! Va rog sa va dați seama că va spune doar ceea ce vreți sa auziti astfel el câștiga voturi si ca urmare un post în politica unde e suficient sa bata din gura într.un anumit fel… asa cum le place „inocentilor” sa audă, altfel el ar ramane muritor de foame ca nu știe altceva sa facă ; încă ceva vreau sa va spun: disperarea ca ar putea rămâne fara un post în politica …. adică unde sa nu facă nimic… îl determina sa se comporte violent și incivil. Deci pe noi romanii un astfel de politician nu ne reprezinta!!!!!

tm a spus: (iulie 6th, 2024 at 17:18 )

Sunt aceeasi oameni saraci cu duhul pe care Antena 3 sau Digi24 ii convingea ca Putin are cancer , ii tremura mana sau chilotii , e pe moarte , chiar e mort si la tv apare o sosie .
Ca o baba a doborat o racheta cu un borcan de muraturi , ca rusii fura masini de spalat pt cipurile pe care le pun apoi la tancuri , sau ca au veste antiglont din carton .
Daca Gadea , Radu Tudor si alti dementi de la tv i-au convins , de ce nu ar reusi Simion ?

Liviu a spus: (iulie 6th, 2024 at 22:42 )

Ăsta dă case in loc de mici și bere 🤣🤣🤣 ?Disperat tare și botiști sunt mulți. Nu mi-aș dori un asemenea președinte ,săracu nu știe ce înseamnă 35 miliarde euro sau poate știe dar are nevoie de voturile botiștilor 🙈

Wanda89 a spus: (iulie 7th, 2024 at 13:26 )

Nu se poate ieși din porcăria asta de politică, așa cum e greu să repari România „Educată”. În cazul partidelor, există o soluție mai rapidă: renunțarea la sponsorizarea de stat. Puterea unui partid constă în numărul de membri care sunt de acord cu doctrina. Cu membri care plătesc cotizație în mod conștient – dai un ban, dar face. Sau nu?! Personal, visez prost – îmi imaginez că pot vota oameni, nu maimuțe.

* Nume
* Email
Website
Mesajul tau:
Campurile notate cu * sunt obligatorii

Articole asemănătoare

Cele mai citite articole


L'architect du beaute

Administratie vezi arhiva Administratie

Fidelity by Iulius Mall

Politica vezi arhiva Politica

isho.ro

Sport vezi arhiva Sport

Joc solid în Bănie pentru Dumbrăviţa

CSC Dumbrăviţa a pierdut la limită amicalul disputat în baza sportivă Lunca Jiului, cu Universitatea Craiova. A treia clasată din ediția trecută a Superligii s-a impus cu 1-0. Prima repriză a fost echilibrată, cu situații importante de ambele părți, însă tabela a rămas intactă. În repriza a doua, staff-ul bănăţenilor a rulat întreg lotul avut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Joc solid în Bănie pentru Dumbrăviţa
Muzeul National al Banatului

Social vezi arhiva Social

dermaskin-orizontal

Economic vezi arhiva Economic

Oamenii de afaceri din Timiș, invitați în Moldova

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a fost vizitată de Dubițkaia Tatiana Anatol, viceprimar al Primăriei Municipiului Bălți din Republica Moldova, și purtător al mesajului președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Ea a fost însoțită de Consulul Republicii Moldova la Timișoara. Silviu Șofronie. Scopul principal al întâlnirii a fost prezentarea unei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Oamenii de afaceri din Timiș, invitați în Moldova

Știri de ultima oră vezi arhiva Știri de ultima oră

Rezultatele la prima sesiune a examenului de bacalaureat vor fi afişate luni până la ora 12,00 în centrele de examen şi online. În conformitate cu prevederile art. 5 şi ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Emoţiile vor fi maxime pentru liceeni luni, odată cu afişarea rezultatelor la Bacalaureat 2024
Sub sloganul „Alergăm împreună, trăim istoria, ne proiectăm viitorul în fiecare pas”, începând din 2024, evenimentul sportiv Timișoara City Marathon (TCM) trece într-o nouă etapă și se va desfășura în parteneriat cu Universitatea Politehnica Timișoara. Cea de-a opta ediție a maratonului va avea loc duminică, 27 octombrie 2024, colaborarea dintre Clubul Sportiv Alergotura, organizatorul Timișoara...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Maratonul Timişoarei trece într-o nouă eră, iar UPT va fi acolo să îi garanteze succesul
CSC Dumbrăviţa a pierdut la limită amicalul disputat în baza sportivă Lunca Jiului, cu Universitatea Craiova. A treia clasată din ediția trecută a Superligii s-a impus cu 1-0. Prima repriză a fost echilibrată, cu situații importante de ambele părți, însă tabela a rămas intactă. În repriza a doua, staff-ul bănăţenilor a rulat întreg lotul avut...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Joc solid în Bănie pentru Dumbrăviţa
La aproape doi ani de la semnarea contractului de finanțare, primăriile din Timișoara, Becicherecu Mic și Dudeștii Noi, au ajuns, în sfârșit, la etapa în care vor semna protocolul de colaborare prin care vor achiziționa un autobuz electric și două stații de încărcare, una normală, una rapidă. Întreaga investiție, adică un autobuz de 18 metri...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Primăriile din Timișoara, Becicherecu Mic și Dudeștii Noi pun la cale un parteneriat ce are finanțare asigurată deja de doi ani
Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș a fost vizitată de Dubițkaia Tatiana Anatol, viceprimar al Primăriei Municipiului Bălți din Republica Moldova, și purtător al mesajului președintelui Camerei de Comerț și Industrie a Republicii Moldova. Ea a fost însoțită de Consulul Republicii Moldova la Timișoara. Silviu Șofronie. Scopul principal al întâlnirii a fost prezentarea unei...
Citeşte tot articolul Citeste articolul Oamenii de afaceri din Timiș, invitați în Moldova
Mai e un singur pas până când indicatorii tehnico-economici pentru modernizarea complexului sportiv Dacia vor ajunge la Comisia de specialitate, iar ulterior aceștia vor fi supuși votului consilierilor locali. ”Dintr-un bazin de înot și o sală de gimnastică, am gândit să avem două bazine de înot, la parter, și două săli de gimnastică, la etaj....
Citeşte tot articolul Citeste articolul Proiectul de modernizare al complexului Dacia e aproape de aprobarea în plenul Consiliului Local
Top