Timp liber

Au mai rămas doar câteva zile până la marele eveniment ”Celebrarea orașului”. Concerte explozive cu Rita Ora, Passenger și Zdob și Zdub

Rita Ora, Passenger și Zdob și Zdub vor fi principalele nume de pe afişul noii ediţii ”Celebrarea orașului”. Concertele celor trei se vor desfășura, sâmbătă, 17 august, în Parcul Civic și Bulevardul I. C. Brătianu, două zone centrale cu o suprafață de peste 15.000 de metri pătrați.

„Celebrarea orașului” Timișoara, marea sărbătoare a com,unmtăţii, are loc anul acesta în perioada 16-18 august. Ediția 2024 propune o serie de concerte în premieră la Timișoara și peste 150 de evenimente culturale, sportive și comunitare, pentru toate vârstele. În premieră absolută pentru evenimentele din Timișoara, locațiile principale de desfășurare vor fi Parcul Civic și Bulevardul I. C. Brătianu, două zone aflate în inima oraşului, cu o suprafață de peste 15.000 de metri pătrați.

“Parcul Civic, râul Bega și toate spațiile care vor fi activate, în amonte și în aval, creează și în anul 2024 un traseu de explorare și (re)descoperire a orașului, de-a lungul apei care unește comunitatea”, au transmis organizatorii

Rita Ora va concerta pentru prima dată la Timișoara în data de 17 august. Artista va urca pe scenă de la ora 22.00. De la debutul ei în 2012, Rita Ora a vândut șapte milioane de single-uri, a avut 13 hituri în top 10, iar albumul cu care şi-a început cariera a avut un record de vânzări. Single-urile Hot Right Now și How We Do (Party) au consacrat-o și au menținut-o în fruntea topurilor din Marea Britanie. În 2018 a lansat al doilea album din carieră, Phoenix, care a înregistrat peste 330 de milioane de difuzări doar în Marea Britanie.

Tot pe 17 august, dela ora 20,15, va urca pe scenă Passenger, artistul britanic cu peste 14 milioane de ascultători pe platforma Spotify.

Zdob și Zdub, cea mai populară trupă din Republica Moldova, va concerta de la ora 19.00 în stilul etno-rock consacrat.

În 2023, la prima sa ediție, evenimentul a avut loc în zona Uszoda și în alte peste 60 de locuri de-a lungul râului Bega și s-a bucurat de prezența a peste 80.000 de spectatori, la cele peste 100 de evenimente din program.

„Celebrarea orașului”, parte din moștenirea Programului Timișoara 2023, este un eveniment finanțat de Primăria Timișoara și organizat de Centrul de Proiecte.

Programul complet îl puteţi consulta AICI

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Adi Bărar are acum statuie în Parcul Alpinet. Aceasta deschide Aleea Muzicienilor

După trei ani de așteptare, în Parcul Alpinet din Timișoara a fost dezvelită statuia cunoscutului…

4 ore ago

Pensionarii pot beneficia de sprijin pentru obținerea adeverințelor necesare recalculării pensiilor

Cele mai mari probleme pe care pensionarii le au atunci când doresc recalcularea pensiilor, prin…

7 ore ago

Județul Timiș ajută la înlăturarea efectelor inundațiilor din Galați

Prin eforturile celor de la Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență Timiș, Arhiepiscopiei Timișoara și…

7 ore ago

Nou proiect internațional la UPT! De această dată vorbim germană

După cursurile de limbă japoneză, urmează cele de germană. În perioada 17-20 septembrie 2024, Universitatea…

10 ore ago

Spaniolii de la FCC Construcction vor face calea ferată spre Aeroportul Internațional Timișoara

În urma licitației organizate, spaniolii de la FCC Construcction au fost desemnați câștigători ai contractului…

12 ore ago

Copii rătăciți în drum spre casă, când au plecat de la școală! Apelul Poliției Locale

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Siguranța Circulației, aflați în patrulare în zona I.C. Brătianu, au…

14 ore ago