Economic

CCIA Timiș a început pregătirirea Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din 2024

În data de 1 noiembrie 2024, Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș organizează la Centrul Regional de Afaceri cea de-a 31-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, eveniment de referință pentru mediul de afaceri local, dedicate celebrării reușitelor antreprenorilor timișeni de succes.

Cu ocazia ceremoniei de decernare a premiilor, se va lansa Catalogul Topului Firmelor din Judeţul Timiş pentru anul 2023, cel mai prestigios și profesional clasament de companii, realizat anual de Sistemul Camerelor de Comerţ şi Industrie din România.

Carte de vizită a succesului și performanței timișene în afaceri, catalogul prezintă în paginile sale informaţii despre firmele clasate pe primele 3 locuri, ordonate pe baza unui sistem de indicatori financiari și a unei metodologii unice și unitare la nivel național, după domeniu, grupa de activitate şi clasa de mărime a întreprinderii.

Catalogul este oferit – în mod gratuit, laureaților Topului Firmelor și invitaților la eveniment, dar și personalităților care vizitează Camera de Comerț sau potențialilor parteneri locali, naționali și internaționali.

CCIA Timiș oferă oricărei firme, organizații și instituții din județ și din țară posibilitatea de a fi inclusă în Catalogul Topului Firmelor din Județul Timiș pentru anul 2023, și de a-l folosi ca un real și util instrument de marketing.

Informații suplimentare privind materialul publicitar, realizarea tiparului și aplicațiilor, cât și despre oportunitățile de promovare în cadrul Galei și participarea la eveniment se pot obține la tel. + 40 256 490 771, e-mail: office@cciat.ro

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

A venit din Arad la Timişoara, s-a îmbătat, a făcut scandal şi… a primit a pereche de cătuşe

Un bărbat din Arad a fost încătușat si sancționat de polițiștii locali după ce a…

8 minute ago

Regiunea Vest va avea strategie de adaptare la schimbările climaterice, făcută cu fonduri europene

Un număr de 40 de regiuni și comunități vor participa la un program de 18…

20 de minute ago

Zona Antenelor se transformă total. Vor fi locuințe, birouri și spații comerciale, dar și școli, grădinițe, drumuri și un centru cultural modern/FOTO

Primăria Timișoara a pregătit o nouă strategie pentru una dintre cele mai interesante noi zone…

39 de minute ago

Primul mare test al tandemului Blaga – Pirtea. Va valida Bucureştiul lista de parlamentare a PNL Timiş aşa cum s-a votat la Timişoara?

La începutul lunii martie, prin vot unanim, Comitetul Director Judeţean (CDJ) al PNL decidea că…

46 de minute ago

Traficul feroviar pe ruta Timișoara Nord – Arad e blocat. Un vagon a deraiat

Un incident petrecut în Halta Șagu, din Arad, a blocat circulația feroviară pe ruta Timișoara…

2 ore ago

Arădean scandalagiu, încătușat după ce a sărit pe mașina Poliției Locale la Gara de Nord

Polițiștii locali aflați în patrulare aseară, â în jurul orei 23.30, pe Bdul Republicii, au…

2 ore ago