Sport

CSC Dumbăviţa, la a doua înfrângere consecutivă pe teren propriu: 0-1 cu Steaua, după un meci echilibrat

După un început bun de sezon, CSC Dumbrăviţa a legat două înfrângeri consecutive pe teren propriu, este drept în faţa unor echipe cu pretenţii. Dacă în etapa precedentă, timişenii au pierdut cu 1-2 în faţa U Craiova, de această dată au fost învinşi de Steaua cu scorul de 0-1.

Partida cu Steaua disputată pe Stadionul “Ştefan Dobay” din Dumbrăviţa a fost una echilibrată, “militarii” impunându-se spre final, cu un gol marcat în minutul 79.Amintim că şi în precedenta partidă, cea cu U Craiova 1948, dumbrăviţenii au primit golul decisiv în minutul 90 + 2. Cu Steaua, fotbaliştii timişeni au început mai bine, capitanul Zurbagiu având o mare oportunitate de-a înscrie în minutul 13, dintr-o lovitură liberă de la 20 de metri. În minutul 27 gazdele au avut o şi mai mare ocazie de-a marca prin Martinov care a trimis mingea în bară din fața careului mic.

Partida nu a avut un ritm foarte mare, iar atacurile au alternat de la poarta la alta, fără mari ocazii. Steaua a reuşit să se impună într-un meci care se îndrepta spre o remiză albă în minutul 79, când Bogdan Chipirliu, scăpat de sub marcaj, îl invinge pe portarul gazdelor cu un şut de la marginea careului mic, după ce avut timp să preia mingea cu pieptul.

Cei doi antrenori au trimis pe teren următoarele formaţii:

CSC Dumbrăvița: Mikloș – Burdeț, Scutaru (Sofran 84′), Zurbagiu (cpt.), Apro, Cibi – Vasluian (Rz. Morariu 61′), Salhi, Martinov (L. Bodri 68′) – Bg. Sima (Adam 61′), Modan (Paulevici 68′)
Rezerve neutilizate: Iliescu – Bologa, Anișorac, Andr. Olaru
Antrenor: Cosmin Stan

Steaua: Raf. Munteanu – Răsdan, Kereki, Vîrtej, Ad. Ilie (cpt.) – Rober Sierra – Raicu (Dav. Păcuraru 63′), Dani Iglesias (Ad. Pop 89′), Nedelea (Drăghici 63′) – Chipirliu (Dane 83′), Nacho Heras (Ad. Popa 63′)
Rezerve neutilizate: Frănculescu – Maeschi, Enceanu, Beța
Antrenor: Daniel Oprița

Arbitru: Mihai Laurențiu Ene (Bucureşti). Asistenți: Ioan Cozorici (Zalău) și Alexandru Mihăilă (Râmnicu Vâlcea). Rezervă: Tudor Florin Jurcă (Arad).

 

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

10 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

11 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

14 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

14 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

15 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

16 ore ago