Social

Aquatim anunţă întreruperile la firnizarea apei pentru prima săptămână din septembrie

De luni, 2 septembrie, ora 23, până marți, 3 septembrie, ora 22, se vor executa două conectări de conducte magistrale la supratraversarea râului Bega, pe străzile Frederic Chopin și Uzinei.

Lucrările fac parte din proiectul CL13 – Execuție rețele de apă și canalizare Timișoara Sud – Lot 3, iar pe durata lor presiunea apei va fi scăzută la etajele superioare în cartierele UMT, Lipovei, Aradului, Ion Ionescu de la Brad și Torontalului, precum și în Ghiroda.

Pe 2 septembrie, între orele 8-14, în Găvojdia se va întrerupe furnizarea apei pentru lucrări de înlocuire a debitmetrului de apă din localitate.

Pentru lucrări de spălare a rețelei de distribuție și a bazinelor de înmagazinare, pe 2 și 3 septembrie, zilnic între orele 7-15, presiunea va fi scăzută în Buziaș, pe 4 septembrie, între orele 7-19, se va opri apa în Chevereșu Mare, iar pe 5 și 6 septembrie, zilnic între orele 7-15, presiunea va fi scăzută în această localitate.

Lucrările de spălare urmăresc să asigure o calitate corespunzătoare a apei potabile și sunt o parte a activității desfășurate de Aquatim în cadrul mentenanței preventive a rețelelor de distribuție.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, se recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă. De asemenea, consumatorii sunt sfătuiţi să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pe perioada anunțată.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Check Art Festival revine în Iulius Town: marionete uriașe, statui vivante, mimi, bufoni, fire show și multe alte surprize, în weekend

În Iulius Town urmează două zile pline de emoție, unde magia poveștilor va fi transmisă…

2 ore ago

CNAIR analizează extinderea Centurii Nord la patru benzi

Deschiderea Centurii Sud a dus la creșterea semnificativă a traficului și pe prima porțiune construită…

3 ore ago

Comunitatea padelului timişorean, în sărbătoare! Sâmbătă seara se premiază cei mai buni jucători ai Campionatului Judeţean

Padelul a format o comunitate deosebită în Timişoara. Medici, antreprenori, studenţi, oameni de afaceri, ingineri,…

6 ore ago

„Piața pe Roți” pornește la drum și ajunge la Ghiroda

  Sâmbătă, cetățenii din Ghiroda sunt așteptați la “Piața pe Roți”, un proiect care aduce…

6 ore ago

La Timișoara va avea loc o nouă ediție a Festivalului La Pas

Primul sfârșit de săptămână al lunii viitoare aduce o nouă ediție a Festivalului LA Pas,…

7 ore ago

Haltere Club invită timişorenii la mişcare!

Proiect deosebit realizat de o echipă de profesionişti cu drag de sport şi sănătate, Haltere…

8 ore ago