Sport

SCM Politehnica Timișoara, din nou favorită în fața unei nou-promovate

Vor să se trezească din înfrângeri. Etapa a VII-a a Ligii Naționale de handbal programează la Timișoara partida dintre SCM Politehnica și CSM Făgăraș. Jocul va avea loc sâmbătă, 12 octombrie, la ora 17.00, la sala Constantin Jude.

Echipa viola are 6 puncte, cu care se află pe locul al nouălea, în vreme ce nou-promovata din județul Brașov este ultima (locul al 14-lea), fără punct câștigat în șase meciuri. Deci, din nou, trupa viola este favorită certă, dar așa a fost și în alte partide, pe care le-a pierdut handbaliștii având o serie activă de patru eșecuri la rând.

„Am urmărit Făgărașul în înregistrările video ale celor mai recente două meciuri de campionat și au jucat destul de bine cu Constanța și cu Baia Mare. Este un adversar împotriva căruia trebuie să jucăm foarte-foarte serios dacă vrem să câștigăm partida de sâmbătă. Ne aflăm după un insucces acasă, cu Steaua – după multă vreme am pierdut pe teren propriu – și trebuie să facem un meci bun. Respectăm adversarul, dar dacă arătăm handbalul nostru, atât în atac, cât și în apărare, sunt sigur că putem obține victoria”, spune Pero Milosevic, antrenor principal SCM Politehnica Timișoara.

Precedentul joc dintre cele două echipe s-a disputat la 20 mai 2023, la Alexandria, în barajul de promovare/menținere în Liga Națională. Echipa timișoreană a câștigat atunci cu 36-28.

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Zeci de refugiați trimiși de Marea Britanie în România? Ministerul de Interne nu confirmă, dar sugerează că Timișoara ar fi destinația lor

Câteva zeci de migranți refugiați din Sri Lanka, aflați pe o insulă aflată în administrarea…

7 minute ago

Consilier local cu altfel de apucături: cumpărături cu bani falși

La data de 9 octombrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Timișoara – Serviciul…

14 minute ago

Traficant de droguri, prins și închis de oamenii legii

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Timișoara, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a…

O oră ago

Maşini, începând de la 251 de lei bucata, scoase la vânzare prin licitaţie de Timpark

Timpark organizează o licitaţie de vânzare a unor vehicule fără stăpân sau abandonate pe terenuri…

O oră ago

Trafic restricţionat în Buziaş, în perioada 11-14 octombrie. Se desfăşoară Festivalul Papricaşului

Primăria Buziaș anunţă că traficul rutier pe str. Principală din oraş va fi restricționat de…

4 ore ago