Sport

SCM Timișoara se pregătește la Buziaș pentru Sibiu. Jucători răciți din cauza frigului din sala C. Jude

Prim-divizionara de baschet SCM Timişoara se antrenează astăzi și mâine la Buziaș și apoi pleacă spre Sibiu. Leii din Banat întâlnesc BC CSU Sibiu, în deplasare, luni, la ora 19.00.

Partida contează pentru etapa a cincea din Liga Națională și se joacă luni, pentru că sala din Sibiu este ocupată la acest final de săptămână. Nici condițiile de la sala Constantin Jude nu sunt potrivite antrenamentelor.

„Nici nu știm cu ce lot vom putea să ne prezentăm, deoarece jumătate din echipă a răcit și asta din simplul motiv că în sală ne antrenăm în condiții de outdoor. Geamurile sunt sparte peste tot. Aceste lucrări parcă nu se termina niciodată și efectiv suntem cu gecile pe noi. Nu asta ar fi problema, ci faptul că jucătorii sunt răciți”, Dragan Petricevic, antrenor principal SCM winsed.swiss Timișoara.

O competiție de judo care se desfășoară în aceste zile la sala C. Jude a determinat staff-ul echipei să mute antrenamentele de sâmbătă și duminică la Buziaș.

„Dincolo de faptul că aceasta ar trebui să fie o declarație legată de meci, nu pot să trec peste aspectele legate de sală. Și mă gândesc că am fost luat în bășcălie când am reclamat problema cu lipsa perdelelor și soarele care intră în ochii jucătorilor. Acum apare situația cu geamurile sparte. Cu siguranță o să mergem la Sibiu cu gândul să jucăm cel mai bun baschet pe care putem să-l jucăm în momentul de față. Există și alte inconveniente, sâmbătă și duminică va fi nevoie să ne antrenăm la Buziaș, dar cu asta suntem deja obișnuiți”, a mai spus Dragan Petricevic.

Cele două echipe au disputat un meci de verificare, în pre-sezon, la finalul lui august, câștigat de alb-violeții, cu 83-67, la Cupa Timișoara.

La trei zile de la partida cu sibienii, jucătorii viola vor primi vizita echipei Corona Brașov, joi, 24 octombrie, ora 19.00. Partida se dispută în avans, pentru că weekendul viitor la sala Constantin Jude are loc un concurs de pangration (sport de contact).

Share
Published by
Daniel Neacșu

Recent Posts

Pe data de 22 octombrie 2024, Economia circulară, în dezbatere la Timișoara

Timișoara va găzdui conferința CIRCULARIO, organizată de Cancelaria Prim-Ministrului și PIVOT-C, în colaborare cu Primăria…

54 de minute ago

Andreea Gogan, confirmă aşteptările, trei medalii la naţionalele de juniori II

Săptămâna aceasta s-a desfășurat la Bascov - Argeş, etapa de campionat național, finală Juniori II,…

O oră ago

Colaborare în domeniul finanțărilor europene. Firmele vor avea acces mai facil la informații

Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR) și Asociația Agențiilor pentru Dezvoltare Regională din România (ROREG) au…

2 ore ago

Vreme însorită în weekend, dar rece pentru această perioadă

ANM anunţă că valorile termice nu vor avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior, astfel…

2 ore ago

Programul de lucrări al SDM în ziua de 19 octombrie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 19.10.2024, unde se vor executa reparaţii…

5 ore ago

C9. Ghiroda bate în derby Poli cu două goluri în prelungiri. Peciu se impune clar la Șag

Interes mare la meciurile din etapa a 8-a din C9 cu spectatori mulți, așteptări mari…

18 ore ago