Categories: Zâmbete amare

Dle Cristian, demisia!

Românii nu mai au încredere în clasa politică, în politicieni. Exact, e o banalitate, un truism, ştie toată lumea acest lucru, nici nu mai trebuie enunţat. Din păcate, mulţi politicieni fac tot posibilul pentru a nu contrazice sub nicio formă această opinie generală. Ne-am obişnuit să vedem în cei mai mulţi dintre oamenii politici nişte indivizi care trăncănesc toată ziua la televizor vrute şi nevrute. Care promit cele mai aberante lucruri, fără ca măcar să-i roage cineva acest lucru. Politica nu se mai face printre oameni (pentru oameni nici nu se pune problema), se face la televizor.

Nici Timişul, cu toate că ne lăudăm că suntem altfel decât restul ţării, nu este scutit de politicieni iresponsabili, pentru care apariţia la televizor este un modus vivendi. Deputatul PD-L Alin Popoviciu a devenit deja un caz clasic, făcând probabil parte dintr-un Top 10, la nivel naţional, al parlamentarilor flecăreţi. Nu spune nimic sau, mai exact, clămpăneşte verzi şi uscate, fără nicio responsabilitate pentru afirmaţiile făcute. Ca să nu se lase mai prejos, joi a fost ziua deputatului liberal Horia Cristian să iasă în faţă. Ziariştii timişoreni erau, într-uin fel, obişnuiţi cu trăncănelile lui de la conferinţele de presă. Era însă prea puţin pentru alesul de pe un colegiu timişorean. Dorea, precum colegul Popoviciu, vizibilitate naţională. Timişoara era prea mică pentru genialitatea sa, îl încorseta. Nu i-a trebuit mult şi a găsit subiectul. Este drept, unul pe care l-a mai vânturat prin Timişoara, dar nimeni nu l-a băgat în seamă. Aşa că şi-a găsit un post de televiziune naţional pentru a-şi debita produsul final al complexului proces la care şi-a supus neuronii.

„Vreau să emigrez! Vreau să muncesc în străinătate! În România nu se mai poate”, a exclamat omul, fericit că a fost băgat în seamă de postul naţional. În loc să-l invite să demisioneze din Parlament şi s-o şteargă din ţară, oamenii din televiziune chiar l-au luat în serios. Tot în serios vrea să-l ia şi ziarul deBanat.ro şi îl aşteaptă să-şi dea demisia din Parlament. Vrem să credem că politicienii timişoreni îşi asumă declaraţiile, dau dovadă de responsabilitate şi seriozitate. Dle Cristian, noi avem încredere în tine! Dă-ţi demisia din parlament! Ca să dovedeşti că politicienii mai au cuvânt.

P.S. Îl vom susţine pe dl Horia Cristian de acum înainte şi, în fiecare zi, îi vom solicita demisia din parlament.

Share
Published by
Ino Ardelean

Recent Posts

Sonique va cânta la Timișoara de Ziua Europei

Timișoara va avea un program plin, joi 9 mai, cu ocazia Zilei Europei. Casa de…

6 ore ago

Alin Nica, lansat oficial în lupta pentru șefia Consiliului Județean Timiș

Sâmbătă, Alin Nica a beneficiat, la rândul său, de o lansare oficială a candidaturii la…

6 ore ago

Dumbrăviţa mai pierde o şansă de salvare, după eşecul cu Metaloglobus şi mai are doar 3 puncte avans

Suspansul se menţine în lupta pentru salvarea de la retrogradare în Grupa A din play-out-ul…

11 ore ago

Dinamo, rămâne un coşmar pentru orice echipă din Timişoara. Înfrângere în faţa rivalului la rugby

SCM USV Timişoara a pierdut astăzi, în cadrul etapei a III-a a Ligii naţionale de…

12 ore ago

După Paşte încep lucrările la extindere a grădiniţei din Ghiroda

În curând vor demara lucrările pentru extinderea grădiniței din Ghiroda, pentru ca la toamnă aceasta…

12 ore ago

Balul Conacului Mocioni, la Muzeul de Artă. Partea culturală a proiectului a fost un real succes

Vineri, la Muzeul Național de Artă Timișoara a avut loc Balul Conacului Mocioni. Din păcate,…

14 ore ago