Categories: Sport

Scouterii lui Espanyol, în tribune la Gottlob!

O delegaţie a formaţiei spaniole Espanyol Barcelona a fost prezentă în tribunele arenei din Gottlob. Chiar dacă pare o glumă bună, acest lucru s-a întâmplat săptămâna trecută. Scouteri de la Espanyol Barcelona au urmărit, în nocturna comunală din Gottlob, întâlnirea dintre echipa locală Spartak şi LPS Banatul, generaţia juniorilor născuţi în anul 1994. „Am jucat un meci amical cu echipa lui Cristi Petcu, la care au asistat scouteri trimişi de Espanyol Barcelona. Scorul nu a contat, noi şi cei de la LPS fiind interesaţi să le arătăm spaniolilor că şi la acest nivel se joacă un fotbal de calitate. Am înţeles că în tribunele stadionului nostru a fost chiar şi un fost internaţional spaniol, care acum se ocupă de căutarea de tinere talente pentru Espanyol”, spune  Cristian Utfineanţ, antrenorul pricipal al celor de la Spartak Gottlob.

Delegaţia spaniolă a mers la Gottlob în special pentru a vedea la lucru generaţia crescută de Cristi Petcu la LPS Banatul, de departe cea mai valoroasă la categoria sa de vârstă din România. Aici joacă şi Darius Buia şi Andrei Vaştag, titulari de drept în prima reprezentativă Under 17. Darius Buia este monitorizat de mai bine de un an de AS Roma. Fiul lui Romică Buia a fost la un pas de a semna cu echipa lui Totti în urmă cu un an, dar, în cele din urmă, atacantul nu a mai ajuns în capitala Italiei, pentru că nu avea, la vremea respectivă, 16 ani.Andrei Vaştag este fiul celebrului boxer Francisc Vaştag. Mezinul familiei Vaştag evoluează pe postul de mijlocaş central şi nu duce nici el lipsă de oferte, de Andrei interesându-se echipe din Anglia, Italia sau Germania.

Share
Published by
Sabin Cara

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

8 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

8 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

15 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

15 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

15 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

17 ore ago