Categories: Sport

Juniorii de la Poli, în semifinale!

Grupa de jucători născuţi în 1992 a Politehnicii s-a calificat în semifinalele Campionatului Naţional de Juniori A. Performanţa poate fi realizată şi de Poli 2002, care în acest moment este liderul grupei.

Vineri s-a disputat cea de-a doua etapă a turneelor zonale ale Campionatului Naţional de Juniori A. În grupa C, echipa de juniori antrenată de Robert Fruşa a învins cu 3-0 Universitatea Cluj. Golurile au fost marcate de Velici (‘13 şi ‘58) şi Szalkay (‘82). Alb-violeţii au început cu Iordache, Dăruială, Iovan, Voiculescu, Toma, Nicoară, Aldea, Stancu, Pană, Velici şi Pleşcan, iar pe parcurs au intrat pe gazon Cobzariu, Homan, Szalkay, Altmayer şi Ardelean. Poli ‘92 a mai bifat joi o victorie (3-1 cu Pandurii), astfel că matematic este calificată în semifinalele competiţiei. Echipa lui Fruşa mai are însă de disputat o partidă, duminică, în compania formaţiei Gaz Metan Mediaş. Meciul se dispută de la ora 11,30, pe terenul sintetic al stadionului „Dan Păltinişanu”.
La cea de-a doua victorie se află şi Poli 2002. Echipa pregătită de Cristian Contescu a trecut vineri de CSM Râmnicu Vâlcea, cu 2-0, după golurile lui Coşovanu (‘3) şi Mucsi (‘34). Din formaţie au făcut parte Tcaciuc, Belu, Stănilă, Oberşterescu (Rigo), Zele, Artean, Constantinescu, Coşovanu (Lupancu), Damian, Mucsi (Precupanu) şi Vântură (Neamţu). Poli 2002 ocupă prima poziţie în cadrul grupei D, cu opt puncte, urmată de CFR Cluj şi Fc Braşov, cu câte patru şi Râmnicu Vâlcea, cu zero puncte. Echipa de pe Bega joacă duminică partida decisivă, cu FC Braşov. Pentru a ajunge în semifinale, timişorenilor le este bun orice rezultat, chiar şi o înfrângere, dar nu la mai mult de două goluri diferenţă. (sursa foto: facebook.com)

Share
Published by
Mirela Linta

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

5 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

7 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

8 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

9 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

9 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

11 ore ago