Categories: Pe surse

De ce nu se va demola River Deck

În ultima perioadă, primăria tot anunţă cu surle şi trâmbiţe că unul dintre cele mai cunoscute cluburi de fiţe din Timişoara, River Deck, va fi măturat de pe faţa pământului. Motive ar fi destule, prea multe chiar, începând de la lipsa oricărei autorizaţii de construcţii.

Nu mai vorbim aici de proprietarii terenului şi modul în care a fost închiriat de o directoare de club sportiv pe 300 de euro pe lună. Bine, veţi spune că ăştia sunt banii din acte. Da, dar de alţi bani nu ne permitem să scriem. Există şi sentinţe judecătoreşti în acest sens, există şi o decizie de demolare semnată de primar, astfel că, în orice moment, buldozeriştii şi-ar putea intra în pită. Acum cică primăria le-a acordat un termen de două săptămâni proprietarilor să-şi ridice singuri taraba, urmând să se intervină dacă acest lucru nu se întâmplă. Şi totuşi… Mai mult ca sigur că nu se va întâmpla nimic. Sunt prea multe încrengături acolo care vor salva clubul. În primul rând, trebuie spus că, la un moment dat, doar primarul dorea demolarea clubului. Asta, şi fiindcă patronul de faţadă al clubului făcuse nişte declaraţii deplasate la adresa edilului şef. Or, i se spusese să tacă naibii din gură şi să nu facă circ prin presă. Un alt patron, care a stat ascuns, a ieşit târziu la vedere. Surpriză, e vorba de un cunoscut om de afaceri la care trage Banu, om cu mai multe relaţii de bisnis chiar cu fiul primarului. Başca, un viceprimar are acolo o masă rezervată tot timpul, de unde şi reacţia sa când a auzit prima dată de demolare: „Şi totuşi, ce fain e acolo!”. Şi, nu în ultimul rând, mai există o persoană blondă prin primărie care se ocupă cu tot felul de învârteli, panouri publicitare şi alte cele. Păi, cică şi persoana asta se va implica pentru ca localul să nu fie dărâmat. Aşa că, deşi există în acest moment sentinţe şi decizii de demolare, nu se va întâmpla absolut nimic. Ce mai seamănă acest caz cu acvariul din centru, pentru care, la un moment dat, exista decizie de demolare. Da, şi unii au avut grijă să nu se aplice. (sursa foto: foodandbar.ro)

Share
Published by
deBanat.ro

Recent Posts

Actuala administrație, nevoită să se vadă înfrântă, după ce nu mai deține majoritatea în plenul CLT

Fragilitatea unei majorități pierdute de actuala administrație a primăriei Timișoara s-a văzut, marți, la ședința…

3 ore ago

Zeci de persoane, cercetate penal pentru constituire de grup infracţional, trafic de droguri şi alte fapte grave

Ieri, 29 aprilie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Caraș-Severin, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T.-…

6 ore ago

Primăria Timișoara începe munca la noul adăpost pentru câini

În ședința extraordinară a Consiliului Local de astăzi, s-a aprobat Planul Urbanistic Zonal pentru construirea…

7 ore ago

Spectacol total în derby-ul campionatului. CFR învinge campioana şi şi-a asigurat meciul pentru aurul naţional

Marţi, de la o oră neconvenţională, 12, s-a disputat un meci important din cadrul play-off-ului…

8 ore ago

Uite cum să alegi un lampadar potrivit pentru orice cameră

Ai terminat de decorat casa. Ai ales vopseaua și covorul, ai așezat canapeaua și ai…

8 ore ago

Dominic Fritz anunţă lucrări pentru modernizarea zonei Badea Cârţan

Primarul Dominic Fritz a fost în Piaţa Badea Cârţan, anunţând că au fost demarate lucrări…

10 ore ago