Beizadea PDL, cautata de politie

Fiul primarului oraşului Deta, Bogdan Daniel Roman, în vârstă de 32 de ani, este cel mai căutat om din județ. El a înjunghiat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, trei tineri. Apoi a dispărut fără urmă, împreună cu prietenii care îl însoțeau.

O adevărată beizadea, profitând de statutul tatălui său, Bogdan Roman nu e la prima ieșire în decor. Agresiv şi amator de senzaţii tari, în iunie 2008 a fost implicat în agresarea halterofilului arădean Traian Cihărean, bătut cu răngile în faţa Hotelului Continental din Timişoara. Anul trecut, în decembrie, fratele lui, Călin Roman, l-a snopit în bătaie, într-un bar din Deta, pe Ciprian Coteț, membru al Tineretului Social Democrat. În Deta se ştie că Bogdan Roman a facut parte dintr-o grupare interlopă condusă de Alin Oiţă, în prezent fugit în Italia, dar şi că era implicat în traficul cu ţigări.
Altercaţia din noaptea de sâmbătă spre duminică s-a produs terasa „Tabu”. Din primele informații, asistat de trei prieteni de pahar, Roman ar fi înjunghiat trei tineri. Doi dintre ei au ajuns la Spitalul de Urgenţă din Timişoara. Gartner Bogardo a fost înjunghiat în spate, iar Ştefan Alexandru, în zona umerilor. A treia victimă, Petru Iung, a primit îngrijiri la spitalul din Deta. Imediat după atac, fiul primarului din Deta a dispărut, împreună cu prietenii care îl însoțeau. „Am descoperit prima victimă, a fost adusă la maşină, cu plăgi multiple tăiate la ambele braţe, cu hemoragie masivă, dar stabil, fără alte complicaţii. Am înţeles că a mai fost o victimă, cu o plagă tăiată pe spate, paralelă cu coloana vertebrală, de la regiunea omoplatului, până jos, în lombe”, a declarat Florin Cobza medic la spitalul din Deta.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală şi port de armă albă în locurile publice. Se pare că, săptămâna trecută, un alt bărbat din Deta a fost înjunghiat de Bogdan Roman, dar nu a depus plângere. Petru Roman, primarul din Deta, nu a putut fi găsit, având telefoanele închise.

Share
Published by
Alecsandra Stanici

Recent Posts

Un octogenar plecat cu bicicleta a făcut o greşeală şi nu a mai ajuns acasă

Din păcate, va fi un Paşte trist pentru familia unui biciclist din judeţul Timiş, care…

2 ore ago

Săptămâna trecută a câştigat titlul Balcanic la Timişoara, iar acum e campioană europeană în Spania

Sportiva timișoreană Mădălina Stanca este un adevărat tsunami competițional. Tânăra e de neoprit și își…

4 ore ago

Gest de neînţeles înainte de Paşte! Un bărbat s-a autoincendiat în grădina casei sale

Sâmbătă, 4 mai 2024, în jurul orei 14:30, polițiștii Secției 1 Rurale Timișoara au fost…

4 ore ago

Viitorul Institut Oncologic Timișoara va avea un centru de transplant medular și afereză celule stem

În prag de Paști, ministrul Sănătății, Alexandru Rafila, a vorbit despre Institutul Regional de Oncologie,…

7 ore ago

STPT oferă în noaptea de Înviere curse speciale, după un orar prelungit, pe mai multe rute de tramvai

În Noaptea de Înviere, programul de circulație a mijloacelor de transport va fi prelungit pentru…

8 ore ago

Cât e chiria pentru un apartament în zonele din Timișoara. Cetate, cel mai scump cartier, Buziașului cel mai ieftin

Cererea pentru închirierea de locuințe la Timișoara este în creștere cu cinci procente. Prețurile pornesc…

8 ore ago