Categories: SocialUltima ora

Bogdan Roman nu este dat in urmarire

E acuzat că a tăiat cu sabia trei oameni, dar nu a fost dat în urmărire generală. Bogdan Daniel Roman e căutat de poliție, a fost dat în consemn la frontieră, însă pe numele lui nu a fost emis un mandat de urmărire.

„Mandatul de urmărire generală se dă de procuror abia după ce există cel puţin un mandat de arestare preventivă emis în lipsă pe numele persoanei în cauză. Aici nu e cazul”, spune Emil Andrei, ofiţerul de presă al Poliţiei Timiş. Semnalmentele lui Bogdan Roman au fost transmise celorlalte inspectorate de poliție din țară. Tânărul de 32 de ani s-a făcut nevăzut, după ce , în noapeta de sâmbătă spre duminică, este acuzat că a tăiat cu o sabie trei tineri. Roman jr. este acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, lovituri şi alte violenţe, precum şi purtarea, fără drept, a unei arme albe în locuri publice. Potrivit Poliţiei, Bogdan Roman a acţionat împreună cu fratele său. În același caz sunt implicați Călin Roman şi Daniel Bârzan, Radu Gherghel şi Valeriu Strâmtu, care sunt reținuți de poliție. De asemenea, a fost efectuată o percheziţie la adresa lui Calin Roman, în baza unei autorizaţii emise de Judecătoria Deta. „Din locuinţa percheziţionată au fost ridicate în vederea cercetărilor două arme neletale cu destinaţia paintball, trei cagule, două cuţite, mai multe telefoane mobile şi o sumă de bani”, a mai declarat ofiţerul de presă. Călin Roman a fost arestat preventiv pentru 24 de ore. Împreună cu ceilalţi trei bărbaţi, este dus luni pentru audieri la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş. Poliţiştii continuă cercetările.

Share
Published by
Alecsandra Stanici

Recent Posts

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

4 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

4 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

11 ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

11 ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

11 ore ago

SCM Timişoara, la ultimul meci pe teren propriu în acest sezon

Baschetbaliștii bănăţeni înfrunta CS Vâlcea 1924, mâine (marți, 7 mai), la ora 18.00, la sala…

14 ore ago