Categories: SocialUltima ora

Calin Roman a fost arestat pe 29 zile

Fiul cel mic al primarului din Deta, Călin Roman, şi alţi trei tineri suspectaţi de implicare în conflictul în urma căruia trei persoane au fost înjunghiate, au fost arestaţi preventiv, luni, de Judecătoria Deta. Cei patru au primit mandate pentru 29 de zile. Bogdan Roman a fost arestat în lipsă.

Judecătoria Deta a emis, luni seară, mandate de arestare pentru 29 de zile pentru fiul cel mic al primarului din localitate Călin Roman şi pentru Radu Gherghel, Daniel Vasile Bîrzan şi Valentin Pavel Strîmtu. Totodată, a fost emis mandat de arestare în lipsă pentru 30 de zile pe numele lui Bogdan Roman, fiul cel mare al primarului din Deta. Acesta este dat în urmărire generală şi în consemn la frontieră. Cei cinci sunt acuzați de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, mai multe infracţiuni de lovire – formă tip şi agravată. Bogdan Daniel Roman este acuzat și de port fără drept al cuţitului în locuri publice. Cercetările în acest caz au fost efectuate de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Deta, dosarul fiind preluat apoi de Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiş, care l-a returnat la Deta. Primarul Petru Roman a declarat că ambii săi copii au avut probleme cu dosare penale. “Bogdan este mai violent, Călin mai liniştit, ambii au avut probleme cu dosare penale. Un astfel de eveniment îmi afectează şi mie imaginea, ca persoană, şi afectează şi imaginea partidului, deşi un om la 32 de ani răspunde pentru faptele sale. Îmi cer scuze faţă de cetăţenii acestui oraş”, a spus Roman. Şeful Poliţiei Deta, şeful Compartimentului de Ordine Publică şi trei lucrători de poliţie din Deta sunt cercetaţi prealabil în urma scandalului.

Share
Published by
Vlad Stoian

Recent Posts

Început de mai solicitant pentru pompierii militari, care au avut sute de intervenţii

În perioada 1-6 mai, pompierii militari din cadrul celor 7 subunități de intervenție ale inspectoratului…

15 ore ago

Administrația județeană a semnat acordul pentru finanțarea cumpărării unor microbuze școlare mai puțin poluante

Timișul va primi aproape 25 de milioane de lei, bani de la Administrația Fondului pentru…

15 ore ago

Au fost stabilite locurile de afișaj electoral de la Timișoara

La Timișoara vor fi organizate un număr de 50 de locuri unde vor putea fi…

15 ore ago

La Timișoara va avea loc un show pop-rock unic, pe muzica de Michael Jackson, Queen, Deep Purple, Pink Floyd, Guns N’ Roses sau Aerosmith

Universitatea de Vest din Timișoara (UVT) vă invită să participați la primul spectacol din turneul…

17 ore ago

Sunt restricții de circulație, pe A1, se lucrează la carosabil

Direcția de Drumuri și Poduri Timișoara a informat marți, că din această zi, pe autostrada…

17 ore ago

Alin Nica: La 9 iunie avem de ales între trecut și viitor

Am decis să candidez pentru al doilea mandat de președinte al Consiliului Județean Timiș în…

18 ore ago