Categories: Timp liberUltima ora

Campania „Viata pentru Dana” se incheie cu multe surprize

Campania “Viață pentru Dana” a ajuns la final. După trei săptămâni în care v-ați băut cafeaua alături de noi la People Café, vineri sunteți invitații noștri la un pahar de vin, dar vă așteaptă și alte surprize. Până acum, datorită faptul că v-ați alăturat inițiativei noastre, în contul Danei Ispan au ajuns în jur de 6.000 de lei.

În prima săptămână, colega noastră, Iulia Ardelean, a făcut zi-lumină în People Café, servindu-vă, cu zâmbetul pe buze, zeci de cafele și sucuri. Fiecare bănuț cu care ați răsplătit efortul “chelneriței” a ajuns la Dana. Au urmat două adevărate bombe sexi locale: Roxana Golban și Bianca Jurcă. În ture diferite, vedeta Playboy și top-modelul au încercat să-i convingă pe clienții cafenelei de pe malul Begăi să facă o faptă bună. Altfel spus, au cerut bacșiș pentru o cauză nobilă. Vinerea trecută, demersului nostru s-au alăturat o femeie de afaceri de succes și un sportiv dependent de adrenalină. Maria Grapini și Cătălin Cazacu au lăsat costumul business și, respectiv, combinezonul de concurs și au servit, la greu, cafele și băuturi răcoritoare, pentru a-i da o mână de ajutor Danei.
Acum încheiem în forță ultimă săptămână din campania “Viață pentru Dana”. Vineri sunteți invitați la un pahar de vin din partea casei, oferit de Crama Oprișor. Mai mult decât atât, dacă veniți la People Café, veți avea ocazia s-o vedeți, gătită cu șorțuleț și pregătită să vă preia comenzile, pe Malenna, interpreta melodiei “Amor Latino”. De la ora 22 sunteți invitați la un concert al trupei Phaser. Biletul de intrare va costa 10 lei, suma adunată urmând să ajungă, de asemenea, în contul Danei.
Dana Ispan are 37 de ani şi este psihopedagog la Şcoala pentru copii cu nevoi speciale „Dumitru Ciumăgeanu”. În 2003 a fost diagnosticată cu o tumoră cerebrală în lobul temporal drept. A fost operată la Timişoara, iar apoi a urmat un tratament oncologic la Cluj-Napoca. În ianuarie 2011 însă, deşi RMN-ul făcut la Spitalul Judeţean spunea că totul este în regulă, Dana a fost supusă unei spectroscopii, unde s-a văzut clar o tumoră recidivată. După un consult la o clinică din Hanovra, medicii i-au spus clar că este nevoie de o nouă intervenţie. Aceasta costă însă 50.000 de euro, bani pe care Dana Ispan nu-i are. Cei care vor s-o ajute pot dona orice sumă în conturile RO27BRDE360SV22144303600, în lei, respectiv RO38RNCB0805105954330001, în euro.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 29 aprilie 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 29.04.2024, unde se vor executa reparaţii…

35 de minute ago

Cinci infracţiuni dintr-o lovitură! Recordul de nedorit al unui tânăr certat cu bunul simţ şi legea

Sâmbătă seara, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au fost sesizati prin apel 112, în jurul orei…

16 ore ago

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

21 de ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

21 de ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

21 de ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

22 de ore ago