Categories: Timp liber

Program de weekend

O dată cu venirea toamnei, oferta distracțiilor din cluburi devine din ce în ce mai largă. În această săptămână este vorba despre baluri ale bobocilor, fete unse cu miere, petreceri care se încheie doar dimineață și o întâlnire extraordinară cu Dan Bălan.

Joi seară, la Heaven Studio, e din nou Glow in the Dark party, de această dată sub genericul “Red Bull Night Race”. A început sezonul balurilor, așa că amatorii de acest gen de distracție sunt așteptați la No Name, unde și-au dat întâlnire elevii de la Colegiul Tehnic Azur. Dacă e joi, la club Play e Student Night. În Porky’s începe petrecerea aniversară care va dura trei zile a celor de la DaSaint Events. Atracția serii, anunțată de organizatori, par să fie fetele sumar îmbrăcate și unse cu… miere.
Vineri, la DAF Club, în Giroc, vin băieții de la Play and Win, pentru o petrecere YaYa BB. La No Name, e Fridance și muzică live cu Exiled Band. În Fratelli Lounge & Club va fi “Friday, let’s sing with Waldeck”, iar petrecerea se anunță foarte animată. Aniversarea de la DaSaint se mută la Club 700, unde vor fi karaaoke și oferte speciale la băuturi. La Lemon este ediția de toamnă a Balului Liceelor. Pentru cei care ies mai târziu din case, Zambara pare a fi locul potrivit, deoarece aici distracția începe după miezul nopții. Vineri, în clubul din Bastion vine Pagal.
Sâmbătă, la Timișoara vine un tip foarte căutat și foarte admirat de domnișoare. Dan Bălan va fi în Heaven Studio, pentru o seară foarte interesantă. La Bugar’D se încheie șirul de petreceri aniversare ale DaSaint Events, cu o tombolă și o selecție muzicală de cea mai bună calitate.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Dominic Fritz are carte nouă de rezidență în Timișoara

Dominic Fritz, primarul Timișoarei, a primit o carte de rezident din partea autorităților române și…

50 de minute ago

Jurnal de campanie (8). Patologia minciunii. Robu minte de îngheaţă apele chiar şi atunci când minciuna e de prisos

Fostul primar Nicolae Robu minte cu o debordantă naturaleţe chiar şi atunci când minciuna este…

2 ore ago

Președintele CJT acuză “Prefectura PSD” că tergiversează procesul fondurilor bugetare de echilibrare, în scop politic

Alin Nica, președintele CJT, acuză Prefectura Timiș că tergiversează procesul în care a contestat modul…

4 ore ago

UPT continuă să inoveze şi în domeniul cultural: vouchere speciale pentru studenţi

UPT nu înseamnă doar învăţământ de calitate, dimensiunea institului cu o istorie de peste 100…

4 ore ago

Timișoara merită un festival muzical de top

Un domeniu în care am rămas din nou în urmă față de alte județe este…

4 ore ago