Categories: Timp liber

Trei zile de petrecere pentru DaSaint Events

DaSaint Events împlinește un an de la înființare, așa că e rost de mare aniversare. Urmează, așadar, trei nopți de distracție, în trei locuri diferite, cu trei petreceri diferite. Totul începe chiar joi seară.

Happy Birthday DaSaint Events va fi la Porky’s, unul din locurile în care au avut loc cele mai trăsnite petrecere. Joi seară, de la ora 20, vor fi shot-uri din partea casei pentru domnișoarele petrecărețe, dar și niște fete în lenjerie intimă, care vor fi unse cu miere, urmând ca reprezentați ai sexului tare să verifice cât de dulce este această miere. Desigur, va fi și un party cu muzică de toate genurile, cu D.Jay DaS@!nt, DeeJay Mega, Mario Aressi si Smiley C. Petrecerea începe aproape de miezul nopții, iar intrarea e liberă.
Aniversarea continuă cu petrecerea de vineri, la Dublin Express, în Piața 700. Distracția începe cu un spectacol de karaoke, urmat de un party care se va încheia abia dimineață. Cine reușește să se distreze până la cel puțin ora 4 va primi un cartonaș care îi dă dreptul ca, prin tragere la sorți, să câștige unul din premiile puse în joc la petrecerea de sâmbătă. În plus, e superofertă la unele băuturi între orele 23 și 23:15: cumperi una, primești trei! Amfitrion va fi Nynno Martinez.
Sâmbătă, la Bugar’D, urmează petrecerea finală. Oferta serii cuprinde Cpt Cola la nouă lei, dar și premii constând într-o masă la Bugar’D, o nuntă gratis sau consumație. Muzica retro, dance și underground va fi asigurată de D.Jay DaS@!nt.

Share
Published by
Dana Popa

Recent Posts

Lucrările la Centura Sud au depășit pragul de 80 la sută din total/Foto

Luna iulie ca termen pentru finalizarea lucrărilor la Centura Sud de ocolire a Timișoarei va…

3 ore ago

A fost demarată licitația pentru noul pod de la Tapia

Administrația județeană a lansat, în sfârșit, licitația pentru realizarea unui nou pod peste canalul existent…

4 ore ago

Se lucrează la reabilitarea și dublarea căii ferate dintre Lugoj și Timișoara

Lucrările la mult așteptata reabilitare a căii ferate dintre Caransebeș și Arad, care include și…

4 ore ago

Mutare surprinzătoare la Prefectura Timiş. Subprefectul Ovidiu Drăgănescu va fi schimbat cu Sorina Ciurlea, şefa femeilor PNL

Potrivit unor surse din PNL, Ovidiu Drăgănecu va fi demis din funcţia de subprefect, în…

5 ore ago

Ghiroda, victorie importantă la Filiaşi. Poli pierde acasă cu Bihorul

Liga 3 a ajuns la runda a 5-a din play-off şi play-out. Ghiroda continuă să…

5 ore ago

Modelul Piedone. Neavând voie să candideze, primarii PSD din Recaş şi Şandra vor să lase primăriile moştenire fiilor lor

Sâmbătă au venit deciziile definitive în privinţa candidaturilor primarilor PSD din Recaş şi Şandra, Teodor…

5 ore ago