Categories: Politicieni

Deputatul portocaliu Gheorghe Ciobanu vede realitatea in roz

Deputatul PD-L Gheorghe Ciobanu este în culmea fericirii când vorbeşte despre realitatea economică din România. Susţinut de cifrele reci ale unor hârtii, Ciobanu spune că în sfârşit românii pot face diferenţa între profesionişti şi populişti gen Mircea Geoană sau Călin Popescu Tăriceanu.

În statistica prezentată de Gheorghe Ciobanu, România stă excelent la toate capitolele economice. Deputatul le dă speranţe pensionarilor şi bugetarilor: în aprilie 2012, PD-L poate decide mărirea pensilor şi salariilor. Singura certitudine este însă că pensiile şi salariile din România nu vor scădea în 2012. „Inflaţia a scăzut sub 4%, cea mai bună din istoria de după 1990. Prognoza pentru 2012 – vom avea creştere economică şi în anul viitor, între 1,7 şi 2,2%. Salariile şi pensiile vor creşte numai atunci când bugetul va avea bani, tocmai de aceea s-au şi îngheţat momentan. În aprile vom putea spune când şi cu cât cresc acestea. Cu siguranţă, nivelul salariilor bugetarilor va rămâne la fel ca în 2011, iar punctul de pensie va rămâne la fel. Nu vor exista reduceri suplimentare”, spune Gheorghe Ciobanu. Fostul candidat pentru Primăria Timişoara este foarte optimist. „Nu vreau ca nimeni să ne compare cu populişti gen Mircea Geoană sau Călin Popescu Tăriceanu. Am arătat că suntem oameni responsabili nu populişti, asta ne diferenţiază de USL. Criza i-a trecut în rezervă pe populişti”, spune Gheorghe Ciobanu. Deputatul nu ştie însă cât din buget se va duce pe pomeni electorale la alegerile din 2012.

Share
Published by
Mihai Oancea

Recent Posts

Programul de lucrări al SDM în ziua de 7 mai 2024

Societatea Drumuri Municipale (SDM) face cunoscut programul zilei de 07.05.2024, unde se vor executa reparaţii…

3 ore ago

Supărare mare la PNL Timiș. Alin Nica le ”fură” candidatul la funcția de primar în Dudeștii Noi, pe ultima sută de metri

Partidul Național Liberal Timiș se vede în situația de a nu avea candidat la funcția…

13 ore ago

Accident mortal pe DN 6 în a doua zi de Paşte

Familie îndoliată în a doua zi de Paşte. Accident rutier pe DN6, localitatea Sadova Veche,…

13 ore ago

Timișul rămâne atractiv din punct de vedere imobiliar

Județul Timiș rămâne în topul național al vânzărilor de imobile. Cele mai multe vânzări au…

20 de ore ago

Lucrările la partea din spate a Pieței Badea Cârțan au fost finalizate

Strada aflată în spatele Pieței Badea Cârțan beneficiază acum de asfalt nou. Administrația anunță că…

20 de ore ago

Cum va fi vremea în Banat în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă o vreme caldă, în intervalul 6 - 19 mai, cu o medie a…

20 de ore ago